Поточний № 4 (1431)

24.04.2024

Шановні читачі! Ми потребуємо вашої підтримки!

Dear readers! We need your support!

Вгатило так, що аж двері в хату відчинилися: місцевий про ракетну атаку на агропідприємство 


23.09.2022

Гігантська вирва, понівечене зерносховище. Такі наслідки ракетної атаки на одне з агропідприємств Синельниківського району. «Приліт» стався пообіді 21 вересня. Нині там підраховують збитки та намагаються хоч щось відновити. 
«Практично на наших очах все сталося, якраз сюди їхали. Всі вікна вилетіли, дах зруйновано. Будівля вже не придатна до використання. Головне, що ніхто не постраждав», – зазначив директор постраждалого агропідприємства Володимир. 
Він каже, по усій території господарства знаходять уламки від ворожої ракети. На місці «прильоту» вирва 10 метрів у діаметрі та майже 5 завглибшки. Фермер додає, агресор свідомо б’є по цивільним об’єктам і тероризує мирних людей.
«Почув свист, через декілька секунд стався потужний вибух. Вгатило дуже гучно. Аж двері в хату відчинилися. Вдалині виднівся стовп чорного диму», – згадує місцевий мешканець Віктор. 
Чоловік розповів, що уламки від ворожої ракети долетіли аж до його подвір’я. На щастя, нічого не пошкодили. Попри все Віктор  упевнений, що ЗСУ не дадуть загарбникам жодного шансу. А ще вірить у перемогу України.