Поточний № 4 (1431)

20.04.2024

Шановні читачі! Ми потребуємо вашої підтримки!

Dear readers! We need your support!

Гороскоп на листопад


27.10.2022

ОВЕН. Листопад принесе приємні сюрпризи на роботі. Вдома варто бути стриманішим. Не несіть робочі неприємності додому, оскільки це негативно відобразиться на вашому сімейному затишку. Зверніть увагу на стан здоров’я.
ТЕЛЕЦЬ. Листопад буде досить важким та нестабільним. Не впадайте у відчай, адже рано чи пізно всі негаразди закінчаться і настане біла смуга у житті. Як би родичі не хотіли допомогти, основні турботи ляжуть на ваші плечі. 
БЛИЗНЮКИ. Одними мріями до мети дістатись не вийде. Варто докласти чимало зусиль. Зірки пророкують міцне здоров’я, тому сезонні захворювання оминуть вас стороною. Будьте максимально відвертими зі своїми рідними. 
РАК. Листопад принесе і втрати, і удачу, можливі й малоприємні сюрпризи. Але ці випробування зроблять вас лише сильнішим. Зірки пророкують зустріч з людиною, яка повністю відповідатиме вашим стандартам. 
ЛЕВ. У листопаді у Лева буде чимало шансів для досягнення своїх мрій. Проте вам варто докласти чимало зусиль. Сезонні застуди не оминуть вас стороною. Приділіть увагу власному імунітету та загартовуванню організму. 
ДІВА. Дівам, як ніколи, буде важко впоратись зі своїми емоціями. Пошукайте справу, яка заспокоїть вас. Ваша працьовитість вам допоможе. Не вкладайте гроші у сумнівні проєкти, оскілки ризикуєте втратити всі заощадження.
ТЕРЕЗИ. Вам необхідно виділити час для особистого життя. Не женіться за двома зайцями. Варто також потурбуватись про своє психічне здоров’я. Надмірне напруження даватиметься взнаки. Не бійтесь просити допомогу у близьких. 
СКОРПІОН. Вас постійно хочуть повчати. Не звертайте на це уваги. Велика ймовірність підчепити застуду. Варто добре вдягатись та подбати про зміцнення імунітету. Не забувайте про здорове харчування, вітаміни та фізичні вправи. 
СТРІЛЕЦЬ. Зірки радять зайнятись самовдосконаленням. В особистому житті вас чекає чудовий та незабутній період. Приділіть увагу вашій спині. Не нехтуйте симптомами, доки вони не переросли у серйозні проблеми.
КОЗЕРОГ. Для досягнення мрії варто добре попрацювати.  Наприкінці місяця зірки обіцяють позитивні моменти та яскраві враження. Будьте обачними із власним здоров’ям. Самотні Козероги зустрінуть свою половинку. 
ВОДОЛІЙ. Знайдіть близьку по духу людину, яка зможе вас вислухати. У листопаді краще поберегти своє здоров’я. У разі поганого самопочуття залишайтесь вдома, оскільки ускладнення після хвороби можуть бути досить важкими.
РИБИ. Перевтома невдало відобразиться на вашій імунній системі. Сезонні застуди вас не оминуть. Не забувайте про емоційний стан. Тримайте себе в руках. Вам треба навчитись відпочивати не лише тілом, а й головою.