Поточний № 4 (1431)

28.03.2024

Шановні читачі! Ми потребуємо вашої підтримки!

Dear readers! We need your support!

Найвправніші – томаківці


17.03.2011

Хлібом-сіллю на вишитих рушниках зустрічали в Новомосковську фіналістів обласних сільських спортивних ігор з волейболу, присвячених 20-ій річниці незалежності України. Волейбольні герці відбулися в затишному спортивному залі Новомосковського аграрного коледжу. Жереб звів у першу підгрупу команди Апостолівського, Новомосковського, Царичанського і Покровського районів, у другу – Дніпропетровського, Васильківського Солонянського і Томаківського. За підсумками кругових зустрічей сильнішими були волейболісти Новомосковського і Царичанського районів, Томаківського і Дніпропетровського. Саме вони і визначили, кому бути призерами. Ось як коментує фінальне свято волейболістів області головний суддя змагань, суддя національної категорії Олег Макаров:
- Приємно, що команди-фіналісти показали красивий волейбол. Їхня гра достойна участі в аматорській (любительській) лізі України. Після всього найвправнішою стала збірна Томаківського району, друге місце вибороли господарі – новомосковці, третє призове завоювали минулорічні чемпіони – збірна Царичанського району. Гравці команд-переможниць нагороджені медалями і грамотами ВФСТ «Колос». Волейболісти і судді щиро вдячні керівникам Новомосковського району, Новомосковського аграрного коледжу, голові Новомосковської районної організації ВФСТ «Колос» Олегу Шевченку за створення чудових умов для змагань.
А в найближчі і наступні за ними вихідні завершується і відкритий чемпіонат Полтавської області з волейболу. Фінальні змагання пройдуть за системою «Плей-офф» в Кременчуці та Царичанці, чия збірна має шанси бути в лавах призерів серед волейболістів Полтавщини.


Григорій ДАВИДЕНКО.