Поточний № 4 (1431)

19.04.2024

Шановні читачі! Ми потребуємо вашої підтримки!

Dear readers! We need your support!

Попереду будуть випробування, але ми робимо все, щоб цей рік для України став переможним


15.02.2023

Україна попри всі можливі майбутні випробування рухатиметься до перемоги та деокупації всіх своїх територій. Про це заявив Президент Володимир Зеленський під час зустрічі з представниками ЗМІ за результатами переговорів з Прем'єр-міністром Швеції Ульфом Крістерссоном у Києві.
Як зазначив Глава держави, сьогодні дуже непроста ситуація на Східному напрямку фронту, зокрема в районі міста Бахмута на Донеччині. Але героїчні захисники міста стійко тримають позиції та знищують воєнний потенціал окупантів. 
«З усіх ситуацій, які є на території нашої держави, найскладніше й найгарячіше саме на Бахмутському напрямку. Я б іще додав Вугледарський напрямок. Загалом на сході України зараз непросто. Але недарма ж кажуть: фортеця Бахмут. І ця фортеця складається з живих людей. Але люди там міцні, стоять і розуміють, що вони – фортеця для того, щоб Україна готувалася до деокупації всіх територій», – наголосив Володимир Зеленський.
Президент акцентував, що захисники Бахмута мають постійну підтримку. Глава держави повідомив, що перебуває на зв’язку з Головнокомандувачем ЗСУ та командувачами напрямків.
На думку Володимира Зеленського, рік, що минув, був найскладнішим в історії незалежної України.
«Попереду ще будуть випробування в нашого народу, у міцності нашої держави. Але я вважаю, що це був найскладніший період у нашому житті. Важливо не забувати всіх тих, хто сьогодні стоїть і боронить наші кордони, людей і домівки, усіх тих, хто є нашими друзями, які були з нами весь цей час. Нікого не забути. Подякувати всім», – сказав він.
«Ми хочемо, щоб цей рік був переможним, віримо в це й робимо все для цього», – наголосив Президент України.