Поточний № 4 (1431)

29.03.2024

Шановні читачі! Ми потребуємо вашої підтримки!

Dear readers! We need your support!

Шановні наші читачі!


20.12.2012

До завершення передплати на 2013 рік залишаються лічені дні, а відтак не забудьте завітати до свого поштового відділення, або зверніться до своєї листоноші, аби і в наступному році ми залишались разом.
У ці дні чимало наших постійних читачів дають нам свої поради, яким чином покращити газету. Одні настійливо рекомендують давати програми супутникового телебачення, оскільки у багатьох селах зараз встановлені «тарілки» для прийому ТБ, оскільки звичайна антена не ловить сигнал. Інші наші прихильники, навпаки, не розуміють навіщо займати площу під телебачення і рекламу.
- Жодного року ми не зупиняли підписку на «Сільські новини»,- пише у своєму листі до редакції Георгій Юхимович Гайда із стародавнього села Вільне Новомосковського району Дніпропетровської області. - Та за
6 грудня цього року ви перевершили самі себе: з 12 сторінок - 5 сторінок займає програма телебачення та реклама. Дякуємо вам за таку газету.
Критику наших давніх друзів газети ми приймаємо. І в той же час хотіли б, аби наші шановні читачі зрозуміли, що без реклами і вашої активної позиції в передплаті газети «Сільські новини» нашому виданню буде складно конкурувати із комунальними та державними ЗМІ, які, на відміну від нас, отримують ще й бюджетну дотацію.
У будь-якому разі ми вдячні за щирі слова, побажання, висловлені нашими читачами і намагатимемося прислухатись до них і робити висновки. Аби наша газета було корисною, змістовною та захищала інтереси кожної людини.

Олексій ГУДЕНКО, головний редактор.