Поточний № 4 (1431)

25.04.2024

Шановні читачі! Ми потребуємо вашої підтримки!

Dear readers! We need your support!

Через нічні обстріли області постраждали люди, пошкоджене житло та інфраструктура 


04.10.2022

Вночі ворог атакував Нікопольський та Синельниківський райони. Постраждали чотири людини. Понівечене житло людей та інфраструктура. Про це повідомили в Головному управлінні ДСНС України у Дніпропетровській області. 
По Нікополю гатили з «Градів» та важкої артилерії. Постраждали четверо чоловіків – 28, 48, 50 та 66 років. Двоє з них у лікарні у стані середньої тяжкості.
Сталися кілька пожеж, які вже приборкали. В одній з п’ятиповерхівок зруйновані 4 квартири. Руйнації є ще у 13 багатоквартирних та 29 приватних будинках. Понівечені 3 авто, 8 господарчих споруд. 
Через  обірвані лінії електропередач була знеструмлена насосна станція місцевого водоканалу, тому місто  залишилося без води. Проблему енергетики вже уснули. Воду в домівки людей подали. Не було світла і у понад 7 тисяч родин. Бiльшу частину вже підключили. Роботи продовжуються. 
У місті пошкоджені школа, аптека, промислове підприємство, адмінбудівлі, зерновий елеватор, крамниці, ательє та перукарня.
У Марганецькій та Червоногригорівській громадах масштаби руйнувань уточнюються. Попередньо, минулося без постраждалих.
Обстріляв ворог і Покровську громаду Синельниківського району. Там зайнялися склади сільськогосподарського підприємства. Вогонь вже загасили. Рятувальники виявили дві воронки діаметром 5 метрів, глибиною – 4 метри. Поряд – безпечні уламки боєприпасів.