Поточний № 4 (1431)

19.04.2024

Шановні читачі! Ми потребуємо вашої підтримки!

Dear readers! We need your support!

Медичні препарати та витратні матеріали: Польща передала 5 тонн допомоги Дніпропетровщині


29.11.2022

Область вже не вперше отримує подібну допомогу від Нижньосілезького воєводства, давнього партнера нашого регіону.
32 палети ліків та медичних видаткових матеріалів передали цього разу від Адміністрації Маршала Нижньосілезького воєводства, а також від Нижньосілезького медичного центру «DOLMED» в особі Президента правління пана Петра Віцковскі, Віце-президента правління пана Марчіна Лернера.
«Україну підтримує весь цивілізований світ. Ми відчуваємо цю підтримку і добре знаємо своїх друзів. 5 тонн вантажу передали до двох військових частин області, бійці який звільняють Херсонщину та Донеччину. Наші захисники, які виборюють для України незалежність і майбутнє, повинні мати все необхідне. Щира подяка польським партнерам та особисто Маршалу Нижньосілезького воєводства Цезарію Пшибильському за постійну підтримку Дніпропетровщини. Цінуємо все, що Польща зробила для нашої області і для всіх українців», – сказав голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук.
В гуманітарну допомогу входять:
гемостатичні та гідрогелеві пов‘язки;
тактичні джгути та компресійна марля;
пов‘язки для відкритих ран;
базові набори для хірургічних процедур та дренажу легень;
травматичні набори;
рятувальні комплекти;
аптечки невідкладної допомоги.
«Для нас це дуже важлива допомога, зараз ліків не буває багато. Дуже дякуємо за постійну підтримку. Разом ми обов’язково переможемо!» – зазначили військовослужбовці.