Поточний № 4 (1431)

28.03.2024

Шановні читачі! Ми потребуємо вашої підтримки!

Dear readers! We need your support!

Ворог знову нищить житлові масиви наших населених пунктів


07.08.2022

На Дніпропетровщині ніч пройшла з ворожими обстрілами. Вночі російська армія вдарила по двох районах області. По Нікопольському – з «Градів», по Криворізькому – з «Ураганів» та ствольної артилерії. Били в основному по домівках людей. Про це повідомили в Головному управлінні ДСНС України у Дніпропетровській області. 
По Нікопольському району агресор випустив 60 реактивних снарядів. По Марганцю – 40, ще 20 – по Червоногригорівській громаді. 
У Марганці постраждали 2 людей. Поранений 64-річний чоловік. Він у лікарні. Його стан середньої важкостi. Другий – 57-річний чоловік  – лікується вдома. 
Обстрілами пошкоджені до 50 приватних будинків та 12 господарчих споруд. Ще 2 господарчі споруди зруйновані. В одному з будинків виникла пожежа. Полум’я рятувальники загасили. 
Побита автобусна зупинка та 4 легкових автомобілі. 
Влучили і по газопроводу низького тиску та електромережі у приватному секторі. Кілька тисяч містян залишись без світла. Та фахівці вже працюють. 
У Червоногригорівської громаді обійшлося без жертв та руйнувань. 
По Криворізькому району ворог вдарив з «Ураганів» та ствольної артилерії. Накрив вогнем Зеленодольську та Апостолівську громади. Там ніхто з людей не постраждав.