Поточний № 4 (1431)

19.04.2024

Шановні читачі! Ми потребуємо вашої підтримки!

Dear readers! We need your support!

А тепер і у нас є газ!


24.01.2013

Два нових газопроводи відкрито у двох селах Межівського району Дніпропетровщини. Один з них дасть можливість забезпечити газом понад тисячу приватних будинків Новопавлівки, другий – близько 120 приватних будинків Новогригорівки.
Голова Дніпропетровської облдержадміністрації Дмитро Колєсніков запалив символічний вогник на газорозподільному пункті у Новопавлівці та в дитячому будинку сімейного типу родини Мартиненків у Новогригорівці.
- Газифікація сіл – один з найважливіших елементів розвитку інфраструктури області. Ця подія - свято як для жителів Межівського району, так і для всієї Дніпропетровщини. Газифіковано ще два села, в яких проживає близько 3500 людей. А це значить, що сучасний рівень комфортного життя стає доступнішим для жителів навіть віддалених куточків регіону», - сказав Дмитро Колєсніков.
Впродовж 2010-2012 років на Дніпропетровщині за сприяння обласної влади за рахунок державного та місцевого бюджетів, коштів НАК «Нафтогаз України», ПАТ «Дніпропетровськгаз» введено в дію понад 193 км газових мереж. Це дало змогу поліпшити житлові умов майже 20 тисячам мешканців сільських населених пунктів.