Поточний № 4 (1431)

20.04.2024

Шановні читачі! Ми потребуємо вашої підтримки!

Dear readers! We need your support!

Анастасія Кравець - переможець!


13.12.2012

Багато активних молодих та юних читачів газети «Сільські новини» з різних областей України вправно знайшли відповіді на призовий кросворд, опублікований у попередньому номері. І все ж таки першу правильну відповідь знайшла та особисто занесла до редакції учениця ДНВЦ-2 Анастасія Кравець.

- Із задоволенням читаю разом зі своїми друзями «Сільські новини» і щоразу знаходжу корисні поради, повчальні матеріали, які більше ніде не друкують, - розповіла Анастасія. - Особливу увагу приділяю молодіжній тематиці, якої у газеті не вистачає. Люблю співати, малювати, фотографувати.
Як розповіла методист з профорієнтаційної роботи Елеонора Гуткіна, учениця Анастасія Кравець має талант фотографа, її світлини були представлені на фотовиставці «Моїй області -80». Та найголовніше, що діти, які навчаються у системі профтехосвіти мають гарантоване перше робоче місце. У цьому заслуга і обласної влади, і керівництва ДНВЦ-2, і тих, хто безпосередньо опікується дітьми, які поповнять у майбутньому робітничі лави. Наприклад, майстер виробничого навчання Тетяна Іванівна Дрімко бачить талановиту молодь і розвиває їхні здібності впродовж усього навчального процесу.
Переможниця конкурсу Анастасія Кравець родом із Петропавлівщини. Після закінчення Дніпропетровського навчально-виробничого центру №2 дівчина отримає дві спеціальності - монтажника експозицій та художньо-оформлюваних робіт та маляра з оброблення декорацій. Побажаймо , аби її особисте життя і подальша робота жили між собою в повній гармонії, а навчання надихало на нові творчі знахідки.

Павло ЯКОВЕНКО.