Поточний № 4 (1431)

20.04.2024

Шановні читачі! Ми потребуємо вашої підтримки!

Dear readers! We need your support!

Азаров обіцяє кадрові зміни в уряді


06.12.2013

Прем’єр-міністр Микола Азаров обіцяє зробити серйозні висновки з подій у країні, а також здійснити рішучі кадрові зміни в уряді. Як передає кореспондент УНІАН, про це він заявив у ході свого виступу у Верховній Раді.
«Я можу одне гарантувати народним депутатам, що я зроблю жорсткі висновки з того, що сталося... В уряді будуть проведені рішучі кадрові зміни», - сказав глава уряду.
Він вимагає терміново розблоковувати будівлю уряду. «У цьому залі я категорично вимагаю: всі, хто причетний до ухвалення абсолютно протиправних рішень щодо блокування будівлі уряду, негайно це припинити. Ви обов’язково нестимете відповідальність... У ваших лавах є юристи, є фахівці, вони чудово розуміють, що ваші дії порушують не лише Конституцію України, не лише закони, а й прямо порушують Кримінальний кодекс», - заявив Азаров. Він відзначив, що уряд відкритий для мирного діалогу. «Ми протягнули вам руку. Якщо ми зустрічаємо кулак, я говорю відверто – у нас сил достатньо...
Ми спираємося на переважну більшість в Україні», - сказав Азаров.
У вівторок Верховна Рада провалила голосування щодо відставки уряду. За відставку проголосували лише 186 депутатів при необхідних 226.