Поточний № 4 (1431)

25.04.2024

Шановні читачі! Ми потребуємо вашої підтримки!

Dear readers! We need your support!

«Червона рута-2017»


16.09.2016

17 вересня 2016 року в місті Дніпро у приміщенні училища культури (проспект Дмитра Яворницького, 47) відбудеться обласний відбірковий конкурс ХV Всеукраїнського фестивалю сучасної пісні та популярної музики «Червона рута-2017».

ОРГАНІЗАТОРИ: департамент культури, туризму та культурної спадщини Дніпропетровської ОДА, Дніпропетровський обласний методичний центр клубної роботи та народної творчості, дирекція фестивалю «Червона рута».

В конкурсі візьмуть участь близько 60 солістів та гуртів з районів та міст області. Мета відбіркових конкурсів – здійснити цілеспрямований пошук молодих обдарованих виконавців, зокрема в глибинці, відкрити нові імена і вивести їх на велику сцену.

Відбіркові конкурси пройдуть у шести найпопулярніших музичних жанрах: популярної, сучасної танцювальної, рок, акустичної, іншої музики та українського автентичного фольклору.

Переможці конкурсу отримають право брати участь у фінальних змаганнях фестивалю «Червона рута», що відбудуться у 2017 році в одному з найбільших міст України.

Основна вимога участі в конкурсі – виконання трьох пісень українською і жодних вступних внесків. Вхід для глядачів є вільним.

Дирекція фестивалю «Червона рута» приймає заявки-анкети на участь у відбірковому конкурсі. Для того, щоб зареєструватися та отримати статус конкурсанта необхідно взяти форму заявки-анкети на сайті фестивалю «Червона рута»: www.chervonaruta.info. Заповнену заявку-анкету потрібно надіслати на електронну адресу фестивалю «Червона рута»: chruta@ukr.net

Також, крім дирекції фестивалю, одночасно заявки-анкети від учасників приймає співорганізатор у місті Дніпро – обласний методичний центр клубної роботи та народної творчості (вул. Ливарна, 10, поверх 1, тел. для довідок: (056) 744-70-75, (056) 745-50-83.