Поточний № 4 (1431)

28.03.2024

Шановні читачі! Ми потребуємо вашої підтримки!

Dear readers! We need your support!

Cвятий Миколай дарує «Сузір’я»


23.12.2015

Щоразу чекаю новорічні дива. Ось і цього разу саме у День святого Миколая Дніпропетровський цирк разом з Цирком Чинізеллі вперше запросив в гості майстрів своєї справи з України, США, Казахстану, Узбекистану, аби представити «Сузір’я цирків світу».

Цирк Чинізеллі був заснований в 2003 році. Кожна деталь програми продумана до дрібниць. Видовищні номери, яскраві сценічні образи артистів, сучасні інноваційні технології і, звичайно ж, професійна робота на манежі - занурять Вас в атмосферу безтурботного дитинства і на час перенесуть в іншу реальність. Як сказав засновник цирку Дмитро Зельцер, цирк – особливий вид мистецтва, який заворожує глядача будь-якого віку.

В цій програмі задіяний 29-кратний рекордсмен Книги рекордів Гіннеса Фахриддін Ахназаров з Узбекистану. Глядачі завжди зустрічають його тільки стоячи. Він робить таке, що не під силу звичайним людям. Зокрема, артист руками вбиває цвяхи в дошки, зубами піднімає 500-кілограмовий вантаж, а 50-кілограмову гирю – одним мізинцем. Він 29 разів ставав рекордсменом Книги рекордів Гіннеса. Йому аплодували Арнольд Шварценегер і Джордж Буш.

Вашу увагу привернуть український жонглер-віртуоз Артем Хоманько, американський комічний дует у складі Алекса І Белли Шер, провідні українські дресирувальники Юлія і Микола Козарєви, українські акробати під керівництвом Володимира Єрьоменка, казахська повітряна гімнастка Ольга Антипенко та її земляки – акробати під керівництвом Нурлана Алшинбаєва.

Марічка МАЇВСЬКА.