Поточний № 4 (1431)

29.03.2024

Шановні читачі! Ми потребуємо вашої підтримки!

Dear readers! We need your support!

Діти 2015-го року – щасливчики


22.08.2015

Якщо ви народили або чекаєте дитину в 2015-му, вітаємо! Рік Синьої Дерев’яної Кози – найкращий для цього час! Процвітання, міцна сім’я і затишний будинок з достатком – це три дари, які кожна дитина, народжена в цей рік Кози, отримає просто так.

ЗА прогнозами китайських астрологів, діти 2015-го року – справжні щасливчики! Те, за що іншим доведеться боротися, у цих дітей з’явиться само собою, як за помахом чарівної палички. Чи це не причина дати життя своєму спадкоємцю саме в 2015 році?

Діти, народжені в рік Синьої Дерев’яної Кози, будуть гордістю і втіхою мами і тата. Вони будуть шанувати сімейні традиції і завжди відчуватимуть теплу прихильність до своїх батьків – не меншу, ніж до своєї майбутньої сім’ї. Власне, сім’я у них буде завжди на першому місці. І десь вже потім кар’єра, робота.

2015-й стане роком народження блискучих музикантів, танцюристів, художників та інших творчих професій – в запасі у Синьої Кози для діточок безліч талантів! До речі, багато з новонароджених отримають у подарунок ще одну рідкісну властивість – робити гроші буквально з повітря! Так, підприємницьким талантом будуть наділені багато з них.

Енергетичний потенціал дітям-2015 обіцяний чималий. І якщо вміло спрямувати цю енергію в мирне русло, діти виростуть справжніми лідерами, сильними, цілеспрямованими особистостями, здатними втілювати в життя найсміливіші ідеї. А вроджена дружелюбність незмінно буде ставити їх в центр уваги і забезпечувати неабияку підтримку оточення.

Де ж криється ложка дьогтю у цій ідилічній медовій картині, яку малює нам Синя Дерев’яна Коза? Звичайно ж, упертість і на все своя думка. Звичайно ж, зайва самовпевненість. Але а як могло бути інакше, якщо дитина з пелюшок лідер і творча особистість? Ось тут точно найкращий метод виховання – не виховувати, а показати приклад.