Поточний № 4 (1431)

28.03.2024

Шановні читачі! Ми потребуємо вашої підтримки!

Dear readers! We need your support!

«Дива» у Дніпрі


18.05.2016

У Дніпропетровському державному цирку знову «Дива» - так названа весняна програма, яка триватиме до 19 червня. Творитимуть її разом українські майстри цирку - володарі гран-прі міжнародних фестивалів, які недавно повернулись після успішних гастролей в Америці, і гості із Африки - група «Кенія Бойз».

КОМІЧНІ акробати на батуті під керівництвом Ігоря Байбака, володарі Гран-прі «Бронзового клоуна» Міжнародного фестивалі в Монте-Карло, - безстрашні і вигадливі у своїх витівках, еквілібристи на першах під керівництвом заслуженого артиста України Геннадія Тараненка виконують екстремальні трюки, від яких перехоплює дух.

Разом із досвідченими майстрами виступає юне дарування - Юлія Волошко – студентка Дніпропетровського національного коледжу культури і мистецтв. Її віртуозні фігури на полотнах під куполом цирку – це неперевершена краса і досконалість.

Чарівні екзотичні зебри і норовисті коні під керівництвом Лілії Джосан, кавказькі вівчарки, дресировані лисиці і кішки Любові Тимохіної неабияк порадують і здивують дружною співпрацею на арені.

Степ-жонглер Владислав Морондель у великому темпі встигає танцювати, виконувати степ і вміло жонглювати різними предметами, навіть палаючими факелами.

Знаменитий клоун Кирюша - Фелікс Кириловський - на манежі уже півстоліття. З 12 років полюбилось йому це – смішити людей, тож займався у гуртку самодіяльності, потім у народному цирку, закінчив Московську студію циркового мистецтва, вчився у самого Нікуліна. Своєю професію захопив усю сім’ю, тож дружина, син і онука - всі працюють у клоунаді.

Приходьте, Кирюша може розсмішити кожного! А див буде достатньо.

Яна ОЛЕКСЮК.