Поточний № 4 (1431)

29.03.2024

Шановні читачі! Ми потребуємо вашої підтримки!

Dear readers! We need your support!

Дніпровські «Січеслави»


25.06.2019

Енергоощадну та доступну техніку пропонує Січеславський тракторний завод. Згідно з урядовою програмою підтримки агровиробників компенсація за придбані трактори «Січеслав-1104», «Січеслав-3204» складе від 25 до 40 відсотків.

Вам забезпечать сервіс і гарантію!
На Січеславсьому тракторному заводі започаткуваливипуск українських тракторів «Січеслав»,  аби не лише створити нові робочі місця, а й забезпечити сільгоспвиробників доступною та якісною  технікою. Якщо комплектуючі у вигляді двигуна, коробки передач, інших вузлів надходять з-за кордону, то раму, кабіну фахівці Січеславського тракторного заводу виготовили самостійно на власному обладнанні, з урахуванням доопрацювань, вдосконалень та результатів виробничих випробувань. Зокрема, у тракторі «Січеслав-3204» завдяки власним інженерним розробкам більш естетичного вигляду набули дах кабіни, крила, капот, більш надійною стала гідравліка.
«Та найголовніше, що у 320-сильного трактора з’явився новий двигун, який фактично витягує 370 кінських сил і при цьому  значно економить пальне», – розповів моторист Віталій Дон. – Новий двигун також отримав досить просту паливну апаратуру, яка не так вибаглива до якості українського дизпалива. Водночас простий і надійний економний трактор». 
«Ми розробили трактори з поліпшеними якостями, які б давали суттєву економію, були б потужними і конкурентноспроможними за ціновою політикою, – говорить головний інженер Січеславського тракторного заводу Микола Мирошник. – На початку 2017 року були проведені роботи зі стандартизації і сертифікації, а на виробничих потужностях ТОВ «Січеславський тракторний завод «Агроцентр» було освоєно виготовлення деяких запчастин. Це дало змогу знизити собівартість техніки. Вартість трактора Січеслав-1104 - 807 975,00 грн., у т. ч. ПДВ 20% - 134 662,50 грн. Вартість трактора Січеслав-3204 - 2 268 011,34 грн.,  у т. ч. ПДВ 20% - 378 001,89 грн.
«Ми спочатку виготовили трактори, потім їх віддали у господарства на випробування, далі пропонуємо їх до реалізації на український ринок, а вже після цього створюємо мобільну групу, яка зможе за потреби виїхати у будь-яку точку України і вирішити технічну проблему. На підприємстві також є повний набір запчастин, які можемо відправити аграріям «Новою поштою», – розповів Микола Мирошник. – Наші трактори стали набагато економнішими за витратами дизпалива. Наразі трактор «Січеслав-3204» на випробуваннях з новим двигуном, який потужніший за свого попередника та економніший у витратах пального. Цей зразок буде представлений на виставці «Агро-2019». 
У Криничанському відділенні ПВФ «Агроцентр» впродовж двох років випробовуються шість «Січеславів» –  три 110-сильних і стільки ж 320-сильних.
«У цілому ми задоволені цією надійною технікою, – говорить керуючий відділення Віталій Новостройний. – За час випробувань ремонтні роботи не проводилися, тому що у цьому не було необхідності. Проводилося лише планове технічне обслуговування. Економія пального у «Січеслава-1104» у порівнянні з аналогічними за класом тракторами сягає 30 відсотків! Ці досить компактні і маневрені трактори відпрацювали по 1400-1500 мотогодин за два роки. 110-сильний трактор «Січеслав-1104» у своєму класі має суттєву перевагу, оскільки може здійснювати міжрядний обробіток пропашних культур: 15 гектарів оранки за добу з 4-корпусним плугом. Економія пального становить до 30 відсотків у порівнянні з МТЗ.
Два роки на криничанських полях працюють 320-сильні «Січеслави». За 8-годинну зміну ці велетні з 11-метровим культиватором Джон Дір оброблять по 50-60 гектарів площ  з економією палива. 
«Зараз у полі на виробничих випробуваннях третій трактор «Січеслав-3204», який обладнаний новим  потужнішим і економічнішим двигуном, – розповідає Віталій Новостройний. – Раніше у нас були імпортні зразки техніки, які за продуктивністю були такими ж, а ось за економічними показниками поступалися і в економії дизпалива, і у вартості обслуговування. 
Три місяці тому трактор «Січеслав-1104» був придбаний для ФГ «ТОП АГРО», що обробляє землі в Чернівецькому районі Вінницької області. На новий трактор був покладений весь цикл весняно-польових робіт: культивування, дискування, посів. Зараз «Січеслав» теж у полі – кропить посіви від хвороб і шкідників.
«За весь час він жодного разу не підвів, крім того довелося спостерігати 30-відсоткову економію палива у порівнянні з МТЗ-82, – із задоволенням розповідав  про свої спостереження керівник ФГ «ТОП АГРО», агроном за фахом Тарас Заїка. Крім того, ми подали на відшкодування 40-відсотків оплати за державної програмою». 
«Січеслав» – це  трактор нового покоління , – продовжував розповідати фермер, акцентуючи увагу на цілому ряді його переваг:  це потужність, простота  в управлінні, зручність розміщення всіх вузлів тощо. Зовсім по-іншому почуває себе за кермом «Січеслава» досвідчений тракторист Сергій Погоріло, який до того 10 років відпрацював на МТЗ-82. Кабіна у «Січеслава» більша і зручніша. І це теж не менш важливо, коли доводиться людині проводити цілий день за кермом.
Новий і презентабельний трактор не залишився непоміченим на Вінниччині. З усього району приїздять сільгоспвиробники, щоб поглянути на нього, а багато хто  мріє і собі придбати такого  надійного помічника. 
 А новенький «Січеслав»  упевнено їздить полями Вінниччини, працює без поломок і без будь-яких неполадок, справді, доводячи, що вітчизняне машинобудування має  беззаперечне право на існування. До речі, Тарас Заїка готовий відповісти на будь-яке запитання щодо експлуатаційних якостей «Січеслава-1104». Його телефон (097) 314 43 68.
 
ТРАКТОР СІЧЕСЛАВ-1104
Економія дизельного палива
Витрати дизельного палива при експлуатації на 30 % менші у порівнянні з трактором МТЗ та іншими аналогами.
Вартість трактора Січеслав-1104 - 807 975,00 грн., у т. ч. ПДВ 20% - 134 662,50 грн.
Згідно з урядовою програмою підтримки агровиробників надається часткове відшкодування вартості придбаної сільськогосподарської техніки вітчизняного виробництва:
ЗА РАХУНОК ДЕРЖАВНОГО БЮДЖЕТУ – 25 %. КРІМ ТОГО, ФЕРМЕРАМ ДОДАТКОВО ВІДШКОДОВУЄТЬСЯ 15 %.
 
ТРАКТОР СІЧЕСЛАВ-3204
Економія дизельного палива
Витрати дизельного палива при експлуатації  на 30% меншіу порівнянні із трактором МТЗ та іншими аналогами. 
Вартість трактора Січеслав-3204 - 2 268 011,34 грн.,  у т. ч. ПДВ 20% - 378 001,89 грн.
Згідно з урядовою програмою підтримки агровиробників надається часткове відшкодування вартості придбаної сільськогосподарської техніки вітчизняного виробництва:
ЗА РАХУНОК ДЕРЖАВНОГО БЮДЖЕТУ – 25 %.  КРІМ ТОГО, ФЕРМЕРАМ ДОДАТКОВО ВІДШКОДОВУЄТЬСЯ 15%.
 

Січеславський тракторний завод:

+ 38 (067) 579 65 60, + 38 (067) 633 76 38.

Е-mail: agrocentr.alexey@gmail.com