Поточний № 4 (1431)

28.03.2024

Шановні читачі! Ми потребуємо вашої підтримки!

Dear readers! We need your support!

Футбольне дійство у Губинисі


29.06.2017

У той час, коли головна команда нашого регіону –  дніпровський «Дніпро» переживає чи не найтяжчі часи і новий сезон розпочне у Другій лізі з мінусом в шість очок за борги перед колишніми тренерами та гравцями, у Губинисі Новомосковського району минулої п’ятниці відбувся VI традиційний турнір з міні-футболу серед працівників хлібозаводів, млинів, елеваторів та сільськогосподарських підприємств, в якому взяла участь 21 команда.
Організатором і натхненником виступив голова обласної профорганізації Всеукраїнської профспілки працівників харчової, переробної промисловості та суміжних галузей Анатолій Білик.
«Хочу подякувати кожному учаснику цих змагань, приурочених до Дня Конституції України, яка гарантує кожному з нас роботу, відпочинок, соціальний захист, - звернувся до спортсменів Анатолій Білик. ­– Дуже символічно, що переважна більшість наших футболістів працює механізаторами, комбайнерами, водіями, які вже через кілька днів будуть збирати хліб, інша частина учасників перегонів  ту пшеницю прийматиме на зберігання, ще інша – перемелювати на борошно, а наші пекарі старатимуться, аби з того борошна спекти запашні паляниці. А сьогодні ж хотілося, щоб у спортивному суперництві перемога дісталася найсильнішим».
Депутат Новомосковської райради Павло Селіхов, який вперше брав участь у подібних турнірах як екс-очільник райдержадміністрації, був дуже стурбований станом українського футболу. Зокрема, остання мінімальна перемога збірної України над збірною Фінляндії, за його словами, далася з великими потугами.
«Але у нас – свій футбол, який підтримує наша профспілка та її лідер Анатолій Білик», - підсумував Павло Селіхов.
Заступник голови ДОО ФСТ «Колос» АПК України Ігор Батурін був щиро захоплений цим спортивним дійством і побажав, аби цей досвід був розповсюджений на всю Україну.
Директор ТОВ «Агрофірма ім. Горького» Микола Бочкар приїхав, аби особисто підтримати своїх футболістів, і наголосив, що працівники господарства, які займаються спортом, здебільшого мають і кращі виробничі показники.
Переможцями турніру стала команда ПАТ «Нікопольський хлібокомбінат».  Друге місце посіли представники ТОВ «Орільський об’єднаний елеватор», третє – ТОВ «Агрофірма «Вікторія» з Харківщини.
Окрім кубків та медалей, команди отримали також Подяки народного депутата Вадима Нестеренка від благодійного фонду «Твій рідний край».
Григорій ГРИЦЕНКО. Дніпропетровська область.