Поточний № 4 (1431)

29.03.2024

Шановні читачі! Ми потребуємо вашої підтримки!

Dear readers! We need your support!

Головне завдання «Колоса»


25.06.2020

23 ЧЕРВНЯ у приміщенні Будинку спілок відбулася звітно-виборча конференція ГО «Дніпропетровська територіальна організація ВФСТ «Колос». Окрім делегатів, які представляли всю область, були і поважні гості – Олександр Мендусь, голова ГО ВФСТ «Колос», Тетяна, Анатолій Білик, голова Всеукраїнської профспілки працівників харчової, переробної просиловості та суміжних галузей, Галина Смирна, голова обласної профорганізації працівників АПК.
Про роботу ГО «ДТО ВФСТ «Колос» звітував її голова – Микола Берест. Впродовж п’ятиріччя було проведено близько 500 спортивно-масових заходів, в обласних фінальних змаганнях взяли участь 38 тис. колосівців. Районними осередками проведено понад 4 тис. змагань, в яких за перемогу боролися близько 300 тис. сільських спортсменів. На обласних спортивних іграх Дніпропетровщини представлено різні види спорту – зокрема, амстронг, футзал, волейбол, гирьовий спорт, шахи, перетягування канату, спортивний туризм, футбол. Як  наголошував Микола Берест, головним завданням сільського спортивного товариства є охоплення широких верств населення. І з цим завданням «Колосу» вдається впоратися навіть в умовах обмеженого фінансування. Колосівська команда «Нива Трудова» Апостолівського району, яка неодноразово виборювала звання «Краще спортивне село», буде представляти Дніпропетровщину і на цьогорічних всеукраїнських змаганнях у серпні на Вінничині, а кращі ОТГ України зберуться, аби помірятися силами наприкінці вересня у Ворохті Івано-Франківської області.
У звіті Миколи Береста згадувалися і кубкові «Колосівські» змагання з футзалу на призи газети «Сільські новини», які з 2015 року проходили у Покровському, Новопавлівці, Петриківці, у Дніпрі, і до яких щороку долучається все більша кількість сільських футболістів.
У цілому делегати визнали роботу Дніпропетровської територіальної організації ВФСТ «Колос» задовільною та одностайно переобрали Миколу Береста головою на наступних 5 років. Також було обрано делегатів на з’їзд ВФСТ «Колос».
Саме 23 червня Миколі Бересту виповнилося 55 років. Тож все спортивне товариство щиро вітало ювіляра з Днем народження та зичило і надалі впевнено та міцно тримати курс «Колоса».
Олексій ГУДЕНКО.