Поточний № 4 (1431)

20.04.2024

Шановні читачі! Ми потребуємо вашої підтримки!

Dear readers! We need your support!

Гороскоп на жовтень


14.10.2022

ОВЕН. Добрий час для того, щоб заявити про себе у професійному плані. З 24 жовтня, можливо, ви отримаєте велику суму грошей – це може бути вдала угода або дивіденди.
ТЕЛЕЦЬ. Ви можете зустрітися з людиною з минулого, яка здатна змінити ваше життя. Вдалими будуть і відрядження. Ви матимете можливість закінчити всі недороблені справи.
БЛИЗНЮКИ. Те, що не вдавалося з квітня, – у жовтні відбудеться практично без особливих зусиль з вашого боку. На вас чекають надходження грошей. Це може бути допомога від батьків чи держави, аліменти, спадщина. 
РАК. Після 5 жовтня і до кінця місяця – добрий час для покупки автомобіля. Після 23 жовтня у вас будуть можливості заробляти гроші, а кохання увійде у ваше життя. 
ЛЕВ. Гарний час також для зміни роботи чи професії. Можуть бути проблеми, пов’язані зі здоров’ям, і це може змінити весь ваш спосіб життя. Також відкриється можливість здобути нову освіту або почати вивчати щось нове. 
ДІВА. Якщо ви ніяк не могли визначитися у ваших романтичних стосунках, то в середині жовтня ясність прийде. Можливо, ви зійдетесь з партнером і вирішите разом жити або побачитеся нарешті після довгої розлуки. 
ТЕРЕЗИ. Стара енергія піде, нова прийде. А разом із нею і багато можливостей. Ви зможете закінчити ремонт або навести лад у важливих документах, вступити у спадок. Цього місяця також можлива зміна складу сім’ї.
СКОРПІОН. Покращає атмосфера в сім’ї. Ви закінчите усі необхідні дії, пов’язані з великою покупкою нерухомості чи автомобіля. Є ймовірність, що ви зміните роботу. Також цього місяця потрібно зайнятися своїм здоров’ям.
СТРІЛЕЦЬ. Не бійтеся нового –  це може бути народження дитини, шлюб, розлучення. Жовтень – фінансово гарний для вас. Можливо, ви отримаєте хороші новини від дорослих дітей, а може, дізнаєтеся, що скоро будете батьками.
КОЗЕРІГ. У жовтні відбудеться подія, яка вас змінить, змінить вашу професію. Можуть бути зміни у когось із членів вашої родини – це може бути переїзд або завершення ремонту в будинку. Фінансові проблеми, які ви відчували з літа, закінчаться у жовтні.
ВОДОЛІЙ. Жовтень дасть можливість змінитися – поміняти імідж, переосмислити своє ставлення до життя, змінити статус у суспільстві, одружитися чи вийти заміж. Буде можливість працювати віддалено чи відкрити власну справу. Вдалими будуть поїздки за кордон, робочі відрядження.
РИБИ. У сімейному житті можливі примирення з далекими родичами. У жовтні вам доведеться постійно ухвалювати рішення, керувати багатьма процесами. У середині місяця можлива велика покупка чи продаж нерухомості, автомобіля. Дуже добрий час вкладати в себе – в освіту, здоров’я.