Поточний № 4 (1431)

24.04.2024

Шановні читачі! Ми потребуємо вашої підтримки!

Dear readers! We need your support!

Хлопчик і кабан


06.12.2013

11-річний хлопчик з Алабами вбив на полюванні дикого кабана, який, можливо, є найбільшим з коли-небудь бачених людством. Хлопчик був озброєний пістолетом. Батько Джемісона Стоуна говорить, що кабан, якого вбив його син, важив 477 кілограмів, а його довжина від кінчика носа до хвоста становила 2,85 метра.

ЯКЩО надані батьком відомості є точними, то вбитий Джемісоном кабан більший за Хогзіллу - знаменитого кабана, який був убитий у південній Грузії в 2004-му році. Спочатку вважалося, що Хогзілла важить близько 454 кілограмів і досягає 3,65 метра в довжину. Однак експерти National Geographic, які вивчали його рештки, вважають, що насправді тварина важила близько 362 кілограмів і сягала 2,44 метра в довжину. Побачивши тварину своїми очима, таксидерміст Джеррі Каннінгем розповів Anniston Star, що ця тварина найбільша, з тих, що йому коли-небудь доводилося бачити.
Як повідомляє Fox News, дикого кабана зважували на фермі в Лінвілл. Зважування проводилося за допомогою автомобільних вагів, які тільки нещодавно пройшли перевірку і були сертифіковані державою. Однак, як зазначає видання, ніхто з робітників не був присутній на зважуванні. В даний момент 11-річний Джемісон насолоджується увагою, яку приділяють його трофею в інтернеті.
«Я відчуваю себе дуже добре, - сказав Джемісон в телефонному інтерв’ю. - Це відмінне досягнення. Я, мабуть, ніколи не вб’ю нічого більшого»​​. За його словами, обхват голови монструозного кабана становить 1,38 метра. Майк Стоун, який зайнявся виробництвом ковбаси з тварини, повідомив, що планує, отримати з гіганта від 225 до 320 кілограмів продукції, повідомляє «Газета по-українськи».