Поточний № 4 (1431)

29.03.2024

Шановні читачі! Ми потребуємо вашої підтримки!

Dear readers! We need your support!

Життя продовжується!


19.04.2018

Анатолію Тельниху подякували за роботу,
Анатолія Білика обрали головою
Минулого четверга відбувся Пленум ЦК Всеукраїнської профспілки працівників харчової, переробної промисловості та суміжних галузей.
Делегати заслухали інформацію голови профспілки Анатолія Тельниха щодо створення Спільного представницького органу Всеукраїнських профспілок у харчовій, переробній промисловості та укладання Галузевої угоди на 2018-2020 роки. Було також затверджено фінансовий звіт та бюджет на 2018 рік, звіт ревізійної комісії.
Особливу стурбованість присутніх викликала ситуація у Національному університеті харчових технологій, з якою ознайомив заступник голови первинної профспілкової організації, завідувач лабораторії кафедри менеджменту та адміністрування Володимир Матвєєв.
«Цьогорік нашій профспілці виповниться 15 років, – сказав Анатолій Тельних. – Мій шлях у профспілці розпочався 40 років тому, коли у 1978 році розпочав роботу інструктором відділу заробітної плати. А тепер настав час відпочити».
Після того, як Анатолій Павлович зачитав свою заяву про складання повноважень голови Всеукраїнської профспілки працівників харчової, переробної промисловості та суміжних галузей, делегати пленуму намагалися відмовити його від цього кроку. Та після деякого часу відставку все-таки прийняли і побажали йому не втрачати зв’язок з рідною профспілкою і бути радником голови. У свою чергу Анатолій Тельних запропонував на посаду голови Всеукраїнської профспілки кандидатуру голови обласної організації Анатолія Білика, який вже має чималий досвід виробничої і профспілкової діяльності. Делегати пленуму одностайно обрали Анатолія Білика головою Всеукраїнської профспілки і побажали йому плідної роботи.
Анатолій Григорович подякував Анатолію Павловичу за спільну роботу, вручив йому відзнаку голови обласної ради та цінний подарунок. І запевнив, що Всеукраїнська профспілка працівників харчової, переробної промисловості та суміжних галузей буде і надалі зростатиме чисельно, бо, як і раніше, стоятиме на сторожі інтересів людей праці, забезпечуватиме соціальний захист найманих працівників, сприятиме  розв’язанню нагальних проблем у соціально-трудовій сфері. 
Іван БОЙЧЕНКО.