Поточний № 4 (1431)

29.03.2024

Шановні читачі! Ми потребуємо вашої підтримки!

Dear readers! We need your support!

Кубок «Сільських новин»: Переможці – з Петропавлівщини


20.11.2015

Напевно, читачі «Сільських новин» зі стажем пам’ятають, як наприкінці 90-х років проводився Кубок «Сільських новин» з футзалу – фінали тоді проходили у Дніпропетровську, Верхньодніпровську, Магдалинівці. «А чому б цей Кубок знову не відновити?» - з такою пропозицією звернувся до нас голова ДОО ВФСТ «Колос» АПК України Микола Берест. – Адже у міжсезоння сільським футболістам треба постійно підтримувати форму і готувати себе вже до наступних баталій».

Пропозиція була прийнята. А оскільки часу до проведення турніру залишалось досить мало, всі організаційні моменти взяла на себе обласна організація фізкультурно-спортивного товариства «Колос».

Отже, 14 листопада у спорткомплексі селища Покровське відбувся розіграш Кубку газети «Сільські новини» з футзалу, присвячений Дню працівників сільського господарства. До змагань були запрошені команди з п’яти районів області, які розподілили на дві групи. На чолі кожної групи – команди господарів турніру з Покровщини, до яких долучились футболісти Васильківського та Петропавлівського районів (перша група) та Межівського і Синельниківського (друга група).

Другі місця посіли сільські спортсмени Васильківщини і Межівщини, перші – Покровщини і Петропавлівщини. Саме ці команди і розіграли нагороди турніру. Третє місце виборола команда Васильківського району.

У запеклому фіналі між покровцями та петропавлівцями інтрига зберігалась до останнього – матч завершився бойовою нічиєю, але в серії пенальті влучнішими були футболісти з Петропавлівки, які здолали своїх суперників з Покровського району з рахунком 5:4.

Отже, перемогу і Кубок «Сільських новин» здобули Ігор Клімов (капітан), Ярослав Губанов, Артем Вовк, Артем Ручий, Дмитро Грек, Олександр Пархоменко, Станіслав Тимофієв, Іван Кайгородов, Дмитро Кириленко, Володимир Сокол, Олександр Власов, Олексій Ковалевич, Ігор Корнєв (тренер).

З чим ми їх і вітаємо! А також дякуємо ДОО ВФСТ «Колос» АПК України за організацію турніру. І повідомляємо, що з наступного року Кубок «Сільських новин» стане традиційним.