Поточний № 4 (1431)

29.03.2024

Шановні читачі! Ми потребуємо вашої підтримки!

Dear readers! We need your support!

Кухня для всіх від 16.12..10


16.12.2010

НАЧИНКА ДЛЯ ПИРІЖКІВ
З квашеної капусти. 1,5 кг квашеної капусти, 2 цибулини, столова ложка маргарину, 0,5 чайної ложки цукру, зелень петрушки, сіль і чорний мелений перець - за смаком.
Підготовлену квашену капусту віджати (дуже кислу попередньо промити в холодній воді), посікти, обсмажити з жиром із додаванням невеликої кількості води до готовності. Потім додати пасеровану ріпчасту цибулю, цукор, сіль і все перемішати.
Рисова з грибами. 150 г сухого рису, 100 г сушених грибів, 4 зварених вкруту яйця, цибулина, 50 г вершкового масла, 0,5 склянки сметани, сіль, перець чорний мелений.
Гриби замочити на 3-4 години, відварити, відцідити і дрібно нарізати. Рис відварити в грибному бульйоні до напівготовності, відцідити. Цибулю подрібнити і підсмажити до золотистого кольору. Все змішати, додати нарізані яйця і сметану, посолити і поперчити на смак. Добре перемішати.
М‘ясна з яйцем. 300 г м’якоті свинини або яловичини, 1 ст. ложка борошна, 1-2 ст. ложки маргарину, невелика цибулина, зварене вкруту яйце, сіль, перець чорний мелений.
Сире м’ясо пропустити через м’ясорубку. Цибулю дрібно нарізати і обсмажити. Борошно спасерувати на жирі до золотистого кольору і розвести невеликою кількістю води або м’ясного бульйону. Подрібнене м’ясо змішати із смаженою цибулею, викласти в сковороду і тушкувати під кришкою до готовності. Потім повторно пропустити його через м’ясорубку. Посолити і поперчити на смак, додати борошняний соус, рубане яйце і добре перемішати.