Поточний № 4 (1431)

28.03.2024

Шановні читачі! Ми потребуємо вашої підтримки!

Dear readers! We need your support!

Лікувальний ефект звичайних домашніх засобів


23.01.2014

Ополіскувач для рота лікує від грибка нігтів
Дивно, але рідина для ополіскування рота при зануренні ніг в неї двічі на день успішно лікує більшість випадків грибка стопи. В ополіскувачі містяться антисептики у великій кількості і різні дезинфікуючі речовини. Цьому засобу вже знайшли дуже багато гідних застосувань.
Йогурт позбавляє від неприємного запаху з рота
Дослідженням вдалося довести, що бактерії, що живуть в дієтичному йогурті, знижують кількість бактерій, що провокують виникнення неприємного запаху з рота. Загибель цих бактерій освіжає дихання.
Оливкова олія врятує від екземи
Всім відомі зволожуючі властивості оливкової олії, а також той факт, що вона збагачена вітаміном Е. Необхідно нанести нерафіновану оливкову олію на вологу шкіру відразу ж після душу. Олія утримає вологу і полегшить больові симптоми при екземі.
Цукор зупинить гикавку
Гикавка дуже дратує, але ви можете швидко від неї позбавитися, всього лише з`ївши чайну ложку звичайного цукру. Фахівці підкреслюють, що несподівана дія на рецептори язика, що відповідають за сприйняття солодкого смаку, перенавантажує відповідними імпульсами нервові закінчення в роті, що і зупиняє гикавку.
М`ятна жуйка і жуйка зі смаком кориці полегшують симптоми стресу
Дослідження продемонстрували, що жування таких жуйок збільшує концентрацію уваги, робить людину зібранішою і знижує втому мінімум на 20 відсотків. З`ясувалося, що люди, що брали участь в експерименті, на 25 відсотків менше відчували втому і ставали на 30 відсотків більш зосередженими. Більш того, тим, хто жував такі жуйки, поїздка за кермом здавалася коротшою на 30 відсотків за часом порівняно з тими, хто вів автомобіль, не жуючи жуйки.
Скотч лікує від бородавок
Багато людей стикалися з такою неприємністю, як бородавки. Процедури позбавлення від них, як правило, включають хворобливе лікування кислотою, холодом, припіканням і лазерну терапію. Проте, навіть обробка бородавок рідким азотом (лікування холодом) лише в 60 відсотках випадків дає результат. Для порівняння: абсолютно безболісне використання скотча ефективне в 85 відсотках випадків. Потрібно лише наклеїти скотч на поверхню бородавки і залишити на тиждень. По закінченню цього часу необхідно просто промити ділянку шкіри водою і потерти її пемзою. Після необхідно наклеїти скотч ще на тиждень.
Помідори врятують від вугрів
У помідорах дуже багато вітамінів С і А, антиоксидантів і корисних кислот. Все це дуже ефективно використовується при лікуванні шкірних розладів. Особливо ефективне застосування помідорів як засобу проти підвищеної жирності шкіри. Необхідно приготувати пюре, нанести його на обличчя і залишити на 1 год. Потім промити обличчя холодною водою. Процедуру повторювати щодня протягом одного тижня.