Поточний № 4 (1431)

19.04.2024

Шановні читачі! Ми потребуємо вашої підтримки!

Dear readers! We need your support!

Льодове королiвство


11.03.2020

Хочете поринути у казковий світ  у стилі фентезі, а ще любите фігурне катання – поспішайте до  Дніпровського державного цирку. На вас там чекає незвичайне театралізоване циркове шоу, яке відбувається на льодовій арені.
Цікаву історію «Льодового королівства» виписав режисер програми Олег Капустін.  На арені розігрується зворушлива історія  чаклунства, яка перетворює добру  королеву  чарівного лісу Маліфісенту  на злу. Врятувати королеву беруться хобіти, ролі яких виконує клоунський дует Наталі та Анатолія Кримських. 
Піратські забави з великими папугами какаду і ара майстерно демонструє  український дресирувальник Володимир Городецький.  Аріша, Джек, Герда наскільки талановиті, як і їхній дресирувальник.
Джонглери з вогнем і халахупи, повітряні гімнасти під куполом цирку без страховки – все це в яскравому фейерверку світлових і звукових ефектів, переносить глядача у світ чарівних і неповторних вражень. Вистава виглядає зворушливо як для дітей, так і для дорослого глядача. У програмі задіяні  українські професійні артисти цирку та фігуристи, які освоїли циркові трюки. 
«Льодове королівство» - це не класичний цирк, це новий рівень театралізованого  циркового мистецтва, який розвивається в Європі. Тому з цією програмою артисти уже гастролювали світом. Останні гастролі відбулися у сонячному Баку.
У програмі «Льодове королівство», як і в чаклунському світі, постійно відбуваються зміни. Щоб у цьому переконатися, треба переглянути виставу зараз і у фінальних показах, які відбудуться 12 квітня.
Яна ОЛЕКСЮК.