Поточний № 4 (1431)

20.04.2024

Шановні читачі! Ми потребуємо вашої підтримки!

Dear readers! We need your support!

Лукашенку не вистачило квитка на концерт «95-го кварталу» у Мінську


07.04.2014

«Студія Квартал - 95» наприкінці березня у Дніпропетровську презентувала свою нову програму. А напередодні в інформагенції «Міст Дніпро» відбулась прес-конференція засновника і актора «Студії Квартал-95» Володимира Зеленського.
ЯК ЗАВЖДИ веселий і балакучий надзвичайно популярний комік Зеленський був щирий і відвертий. Говорив про те, що запитували: про Крим і Януковича, гастролі в Мінську і Лукашенка, про плани щодо кіно і комічних шоу, про проблеми моралі і етики, які заважають нам жити, і про свій громадянський обов’язок.
- Природа Криму унікальна, це одне із красивіших місць у світі, - вважає Зеленський, хоча додає, що там сервіс ніякий.
- Стосовно нинішнього року, то я вважаю, що відпочивати серед людей зі зброєю - це взагалі нездорова тема. Унікальна природа Криму вже забруднена політичними інтригами. І я не поїду туди відпочивати, якщо там будуть люди з автоматами. Якщо їх не буде, поїду. Справа інша – гастролі.
За словами Зеленського, щороку кварталівці планують гастролі в Криму і збирають там повні аудиторії. Однак цього року це питання ще не вирішено.
Стало традицією для «Кварталу» жартувати над політиками і це, мабуть, і принесло комікам найбільшу популярність серед народу.
- Ми завжди жартували про всіх, незважаючи на те, хто де сидить чи стоїть. Зараз їх навіть більше виповзло, як у кінофільмі «Вій». Дуже хотілось, щоб Віктор Янукович у майбутньому залишився тільки як персонаж у нашій програмі.
А ще комік висловив сумніви, що на конференції Януковича, яка була анонсована на наступний день, буде справді Янукович. Як відомо, прес-конференція з президентом-втікачем не відбулася зовсім.
Нещодавно група повернулась із гастролей у Мінську, де «95 квартал» зібрав аншлаг. Звичайно, організатори дуже переживали відносно жартів про Лукашенка, однак кварталівці запевнили, що беруть всю відповідальність виключно на себе.
- Лукашенка в залі не було, видно не вистачило йому квитка, - пожартував Володимир.
Зеленський відомий ще як актор, що знявся у фільмах «Любов у великому місті», «Свати», «Службовий роман. Наш час», «1+1 вдома». Попереду чекає робота над продовженням фільму «8 перших побачень» з Оксаною Акіньшиною.
Цікавими були роздуми популярного коміка щодо тих проблем, які знаходяться не зовні, а криються в кожному з нас. Всі соцмережі переповнені негативними відгуками, пересипаними матюччям. Цей негатив руйнує все навколо, бо слово – не горобець…
- Нам треба навчитись любить і поважать того, хто поряд, навчитись словами перекривати ті негативні емоції, які нас роздирають. Це, на жаль, від природи нам не дано. Цього треба навчитись, навчитись цінувати і поважати один одного.
Журналісти поцікавилися у Володимира Зеленського, чи піде він до армії, бо, як відомо, його бабусі принесли повістку.
- Це як перчатка, як виклик на дуель. І я як громадянин повинен виконати свій громадянський обов’язок. Однак поки що папірця на руки не отримав...

Яна ОЛЕКСЮК.