Поточний № 4 (1431)

25.04.2024

Шановні читачі! Ми потребуємо вашої підтримки!

Dear readers! We need your support!

Любові і миру


01.06.2015

"Любові і миру» - під такою 25 травня 
у Дніпропетровську відбувся концерт фіналіста шоу «Україна має талант» та «Х-Фактор» Євгена Літвінковича. Це 17 місто, яке відвідав переможець телешоу. Цікаво, що Євген родом з Білорусі, але уже три роки живе і працює в Україні
.

«Я дуже вдячний українцям за любов і щирість, яку вони виявляють до моєї творчості, і я намагаюсь відповідати взаємністю, даруючи своїми концертами заряд позитивних емоцій, яких зараз не вистачає Україні, – щиро говорив молодий артист Літвінкович.
Він також розповів, що в Білорусі досвід розважальних музичних проектів не такий великий, як в Україні, але саме українські проекти дали можливість йому перевірити себе на міцність і стати артистом.
«Саме українці побачили мій талант. Пробував свої сили в білоруських проектах, але «вилітав» на першому ж етапі, – зізнався співак. – Три роки тому поїхав на телевізійний кастинг «Україна має талант» до Києва, залишивши в Білорусі своїх рідних, близьких і свій бізнес - кафе «У Жекі», – В Україні тоді у мене не було знайомих, до яких можна було зателефонувати і з ким можна було порадитись. А тепер вважаю себе щирим патріотом двох країн - України і Білорусі».
Головним досягненням у своєму житті Євген вважає те, що його мама може тепер пишатися ним. А сусіди із Білорусі, які, бувало, не завжди навіть вітались, зараз просять його надіслати їм автограф.
Євген Літвінкович в Україні випустив уже 4 диски з авторськими піснями і піснями, які звучали на телешоу. До речі, співає він і українською, яку «вельми льогко» вивчив, адже мови наші схожі.
Підкоривши українського глядача, Євген зізнався, що не мав ще жодного концерту у себе на Батьківщині – в Білорусі, яку дуже любить і де теж хоче здобути визнання.

Яна ОЛЕКСЮК.