Поточний № 4 (1431)

28.03.2024

Шановні читачі! Ми потребуємо вашої підтримки!

Dear readers! We need your support!

«Люди мруть, а їй газети давай!»


21.05.2020

Вимушене припинення виходу газети «Сільські новини» з 23 квітня до 14 травня через карантин викликало неоднозначну реакцію наших читачів та численні дзвінки до редакції. Здебільшого люди з розумінням поставилися до такої непередбачуваної ситуації.
Вже після відновлення випуску газети 14 травня, через два дні до редакції «Сільських новин» зателефонувала наша передплатниця із села Гречане Петриківського району Дніпропетровської області пані Варвара і з болем розповіла, як їхня листоноша веде пропаганду проти газети «Сільські новини». Зокрема, працівниця відділення зв’язку ввела в оману нашу читачку, що газета 14 травня не вийшла, а також відмовила їй в передплаті «Сільських новин» на друге півріччя. Ми повідомили пані Варварі, що 16-ий номер «Сільських новин» від 14 травня вже доставлений нашим передплатникам і попрохали донести цю інформацію до своєї листоноші. У глибині душі були впевнені, що ситуація вирішиться без нашого втручання.
Відтак позавчора, 19 травня, зателефонували пані Варварі, аби переконатися, що працівниця пошти виконала свої посадові обов’язки.
«Я людина не зовсім молода, і мені важко «тримати удар», – тихим голосом мовила жіночка. – Газету мені так і не принесли. Натомість почула образи на свою адресу і такі слова: «Люди мруть, а тобі газетки давай! Ще й скаржишся, телефонуєш до редакції. Та після цього тобі ніколи не випишу газету!». З нею, напевно, я не справлюся – здоров’я немає…»
Вважаємо, що прикрий факт ганебної поведінки такої листоноші має бути розслідуваний  у  Днiпропетровській дирекцiї ПАТ «Укрпошта», яка повинна дбати про  свій імідж і яка,  сподіваємося, вирішить проблеми не тільки  вчасної доставки газети нашим передплатникам, а також налагодить якість обслуговування наших читачів.
Редакція «Сільських новин».