Поточний № 4 (1431)

26.04.2024

Шановні читачі! Ми потребуємо вашої підтримки!

Dear readers! We need your support!

Місяць - кращий і надійний дороговказ


21.02.2013

За загальними показниками, що удосталь надаються небесною канцелярією, нинішній рік не несе великої напруги, катастрофічних ситуацій і обіцяє бути зовні спокійним.

ХАЗЯЇН РОКУ Місяць за рік зробить дванадцять повних оборотів навколо Землі. А це обіцяє дванадцять різних циклів-ситуацій. Неповторюваних, самобутніх. А оскільки Він відповідає за дух і самопочуття, стан і бажання, сім’ю і дім – кожного і всякого, то у кожного індивіда, населеного пункту, регіону, племені, стану, нації свої проблеми, завдання і способи – методи їх вирішення. Звичайно, інтереси десь і в чомусь можуть співпадати. Це і об’єднує, створюються нові коаліції, більш по родинній спорідненості, і, природно, конфліктують сім’ями при збігу сфер інтересів. Можливі і вірогідні розбирання через межі, де моє і де ще (вже) моє.
За астрологічними канонами Місяць символізує, формує в людині тип емоційності, несвідоме, дає характер реакцій. Зазвичай виступає як пасивний, інський, нічний початок в людській природі. Переважний вплив (вважається) в житті людини чинить від народження до 7 років. Володіє тільки одним знаком зодіаку – Раком, тут його офіс. У гороскопі займає друге місце по важливості, відповідає за рівень життєвих сил і почуття у чоловіків.
Пріоритети: метал – срібло, алюміній; кольори – переливчасті, перламутрові, сріблясті відтінки – білий, перлинний, опаловий, світло – блакитний, блідо-зелений; погода – субтропічна – волого–мокра, тепла; камені – гірський кришталь, перли, опал, селеніт; хобі – вишивання, колекціонування; тварини – всі домашні тварини, прісноводі риби; житло – дім, дача, все затишно і з своїми ароматами, пахне хлібом; спорт – водні види, колективні і неконтактні; одяг – стиль домашній: тапочки, халат, купальник, бікіні; професії – пов’язані зі сферою послуг, з дітьми, сім’єю, домашнім і рибним господарством, подорожами. Головна умова: щоб не було вимог – просто я так хочу.
До рослин Місяця віднесені ті, які містять багато рідини, позбавлені смаку, живуть поблизу води чи у воді, вони холодні, дають рясний молочний сік, здатні знищувати похіть. Їхнє листя часто буває велике, стебла м’ясисті, як у латаття, водяних лілій. Магічні рослини Місяця – лотос і біла озерна лілія.
Як бачите, Він абсолютно стабільний і непохитний в своїй нестабільності. Навіть усередині одного циклу, у нього різні цикло – фази, а при русі він постійно з ким-небудь контактує, взаємно впливає. Та загалом рік обіцяє бути благополучним, немає важких стрес–аспектів між важкими планетами. Найцікавіші моменти будуть з 19 лютого до 10 березня (сім планет оселяться в знаку Риб) і з 10 березня по 14 квітня (коли шість планет будуть в знаку Овна). Якщо в лютнево-березневий період командувати парадом буде Нептун, то це може спонукати несподівані таємні процеси. Для України – це вірогідність несподіваної втрати одного з керівників вищої ланки, відповідальної, серйозної.
Березнево-квітневий період проходитиме під управлінням Урану і Марса, а це конкретні, радикальні кроки по перебудові внутрішньогосподарських процесів. Ну, наприклад, в Євросоюзі, звичайно, і у нас.
Своєрідною буде кінцівка року, коли активно заявить про свою присутність Сатурн. З жовтня і до 30 листопада, з ним по черзі захочуть подружитися всі, а Меркурій ухитриться зробити три підходи. А це говорить про поступову, неухильну, але досить швидку кристалізацію всіх процесів як підбиття підсумкової межі діяльності року. Ну а грудень – гладенький і пухнастий, всіх примиряє і, найцікавіше, не дає перехідних залишків. Ніби як повне завершення всіх циклів, і наступний рік починатиметься з чистого аркуша.
Весь рік Сатурн знаходиться в Скорпіоні, знаку досить активному і зазвичай з робочим настроєм на результат. Це вказує, що загальний настрій буде спрямований на серйозне ставлення до життя і бажання кожного нарешті сформувати своє майбутнє, долю. З іншого боку, таке положення планети дає уміння організувати ведення фінансових справ і взагалі діловитість, підвищену відповідальність перед об’єднаними капіталами, бізнесом, корпоративними справами. Халатність не прощається. Разом з тим, в дотриманні принципів, відзнається схильність до інтриганства, злопам’ятності.
Юпітер, що теж активний і самостійно несе свій потенціал, розділить рік на дві частини до і після 26 червня.
У першій половині року Юпітер у Близнятах. Схиляє до спілкування, пошуку компромісів, дозволяє схоплювати багато тенденцій суспільного, політичного та історичного розвитку. Дає схильність до філософії, до вивчення права, світоглядних традицій. Слово набуває сили у всіх його проявах, особливо у викладанні, публіцистиці, лекційній діяльності, в комерції і посередницьких послугах. І позалаштункові керівники хочуть увійти в народ, бачать своє завдання в контактах, в заступництві. Та часто недооцінюють труднощів. Випадковості відіграють в житті велику роль.
У другій половині року Юпітер, можна сказати, самостійно проявляє багатство почуттів, творчих сил і милосердя, починає щиро служити своїм ідеям. Насамперед усвідомлюється необхідність створення приємної атмосфери дому, досягнення злагоди і надійності свого тилу. Але більш схиляє не до публічного, а тихого, сімейного спілкування. Нагромадження, нарощування м’язів, любов до матеріальних зручностей і цінностей, жадібність. Серйозне ставлення до дотримання моральних принципів, організація центрів суспільних, національних, культурологічних, релігійних і виховних. Головне – виховання почуття батьківщини, любов до старовини, археології, рідного краю, дотримання устояних традицій. А ділові інтереси найбільш успішні для операцій, пов’язаних із земельними ділянками, квартирами, продуктами харчування, садівництвом, побутовими товарами – все для сім’ї.
Таке розташування Юпітера схиляє до бажання добре поїсти, до гульні, а це може відбитися на здоров’ї і навіть шкодити йому. Захворювання можуть бути як результат нестачі вітамінів, можливо, скупчення рідини в порожнинах організму.
А види на урожай більш ніж райдужні. Роки під управлінням Місяця ніколи не бували пустими. Венера з 26 лютого по 9 травня теж надає свій родючий потенціал для проведення посівної. Їй вторить Марс з 2 лютого по 31 травня.
Погода помірно-волога, швидше навіть волога і без повітряних катаклізмів. Космічні покажчики дають лише один дуже жаркий період з 16 липня по 1 серпня (19-20 червня брати до уваги не слід – короткий).
Та і Юпітер більш ніж прихильно ставиться до трудівників сільського господарства, сімейного бізнесу. Займаючись і годуючись лише плодами землі, ви зможете отримати достатню підтримку – позики, кредити, інвестиції, лізинг тощо. І при умілому їхньому використанні отримаєте більш ніж гідно очікуваний надбавок до сімейного бюджету. Його пряма на це вказівка діятиме до 16 июля 2014 р. Сприяє він і товарному тваринництву, птахівництву як нерозривно пов’язаному із землею елементу.