Поточний № 4 (1431)

16.04.2024

Шановні читачі! Ми потребуємо вашої підтримки!

Dear readers! We need your support!

Молочний "Катеринославський"


11.04.2013

На базі молочно-виробничого комплексу «Катеринославський» ТОВ «АТП «Ювілейне» Дніпропетровського району пройшла нарада щодо виконання програми розвитку молочного скотарства Дніпропетровської області.

На сьогодні у «Ювілейному» утримується 2184 голів великої рогатої худоби, зокрема, 812 корів. 
- Основна мета проекту – створення великотоварної молочної ферми, розведення племінної бази для здійснення фінансово-господарської діяльності після проведення реконструкції та будівництва нових корівників з доїльною залою. Оскільки на Дніпропетровщині випускається якісна молочна продукція, завдання влади і полягає у державній підтримці сільгоспвиробників , - відзначив голова обласної ради Євген Удод.
Проект «Будівництво та організація молочної товарної ферми «Комплекс «Катеринославський» проходить у два етапи. Перший вже завершено, а другий - у цьому році. Його реалізація передбачає будівництво повного комплексу будівель та споруд для утримання 1500 голів корів та реконструкцію існуючих будівель та споруд для утримання 1800 голів молодняку. Виробнича потужність комплексу становить в середньому 40 тонн молока на добу.

Фото Олександра Петренка