Поточний № 4 (1431)

25.04.2024

Шановні читачі! Ми потребуємо вашої підтримки!

Dear readers! We need your support!

На стадіоні у Губинисі


30.06.2021

24 червня відбувся фінал  VII галузевої спартакіади серед елеваторів та сільгосппідприємств, які входять до профспілки працівників переробної, харчової промисловості та суміжних галузей. У напруженій боротьбі перемогу
в загальнокомандному заліку святкувала команда
ТОВ «Орільський об’єднаний елеватор» (сел. Губиниха, Новомосковський район, Дніпропетровська область). 
На другому місці – команда  ДП «Агрофірма «Мрія»
(с. Левенцівка, Новомосковський район, Дніпропетровська область), на третьому –  аматори сільського спорту ДП «Агрофірма «Вікторія» (с. Дубові Гряди, Сахновщинський район, Харківська область).
Як відзначив голова ЦК профспілки працівників харчової, переробної промисловості та суміжних галузей Анатолій Білик, на традиційні змагання приїхали делегати 17 команд на чолі зі своїми керівниками. За його словами, галузева спартакіада присвячені 25-річниці Конституції та 30-річчю Незалежності України.
Директор ТОВ «Орільський об’єднаний елеватор» Світлана Мірошник ще задовго до підбиття підсумків змагань була впевнена, що саме її команда стане переможцем. «У нас – командний дух, заряджений на перемогу, – сказала вона. – Наші спортсмени представлені у всіх номінаціях –  «Веселі старти», футбол, перетягування каната, доміно, дартс. Спорт допомагає нам усім бути впевненими у житті і досягати кращих результатів у виробничій сфері».
«Ми сьомий рік приїздимо у Губиниху, оскільки зі спортом дружимо давно, – відзначив директор ДП «Агрофірма «Мрія» Михайло Пред. – У центрі села Левенцівка встановлені спортивні тренажери, у штаті господарства – фізрук Леонід Мельник, який готує фубольний клуб «Мрія» до виступів на першість Новомосковського району. Спорт – це додатковий стимул до здорового способу життя», – переконаний він.

На знімку: Анатолій Білик щойно нагородив переможців спартакіади – команду ТОВ «Орільський об’єднаний елеватор».