Поточний № 4 (1431)

24.04.2024

Шановні читачі! Ми потребуємо вашої підтримки!

Dear readers! We need your support!

На ярмарках ціни кращі


12.01.2012

На Дніпропетровщині налагоджено системну роботу, спрямовану на насичення споживчого ринку якісною продукцією та підтримку вітчизняних товаровиробників. Впродовж 2011 року пройшло більше 3 тисяч продуктових ярмарків. Жителі області могли придбати продукцію за цінами на 10-30 відсотків нижчими за середньоринкові. На продовольчих ярмарках реалізовуватимуть м’ясні та молочні продукти, яйця, борошно, крупи, цукор, овочі та фрукти, мед.

- Традиція проведення продовольчих ярмарків «від виробника», запроваджена губернатором Олександром Вілкулом, продовжиться і у 2012 році. Товаровиробники можуть реалізовувати продукцію без посередницьких націнок. Такі заходи дозволяють наблизити виробника до покупця та забезпечити доступні ціни на продукти харчування, - сказав перший заступник голови облдержадміністрації В‘ячеслав Задорожний.
Зокрема, в останні дні минулого та на початку поточного року в містах та районах області проводилися новорічні та різдвяні ярмарки. Так, з 26 по 31 грудня було проведено 107 ярмарків, на яких було представлено продукцію 405 виробників. За цей час було реалізовано близько 330 тисяч тонн продовольчих товарів, повідомляє управління преси та інформації облдержадміністрації.