Поточний № 4 (1431)

20.04.2024

Шановні читачі! Ми потребуємо вашої підтримки!

Dear readers! We need your support!

Надійна допомога хворим суглобам


18.06.2020

У вас болять коліна, тазостегнові суглоби, важко нахилятися, не повертається шия, не піднімаються руки..? Це крик про допомогу, образа на всіх: і на рідних, і на лікарів, що не можуть допомогти.  А звинувачувати потрібно в першу чергу себе самого. Адже протягом життя хворі не надають належної уваги своєму організму, своєму здоров’ю. Ці симптоми можуть виникати як від надмірних навантажень, так і від малорухливого способу життя. Адже «ледачі суглоби» швидше приходять в непридатність: їх вражає артрит, артроз, що веде до повного їх руйнування.

У чому ж причина всіх цих недуг?

Причин для цього багато. Частина з них залежить тільки від нас: гіподинамія, неправильна постава з дитинства, незбалансоване харчування, шкідливі звички, побутовий травматизм і багато іншого. Інша, більша частина причин, від нас не залежить: інфекційні захворювання, екологічне неблагополуччя води, ґрунту, повітря і (як наслідок) те, що ми їмо і п’ємо. Крім того, ми «розплачуємося» за своє прямоходіння, що призводить до компресії міжхребцевих дисків і хрящових поверхонь всіх суглобів.

З віком в людському організмі через численні «збої» у роботі окремих систем і гормональних зрушень починається «відкладення» того, що повинно виводитися («поганий» холестерин, кальцієві солі в нерозчинному вигляді, продукти метаболізму і ін.); і «вимивання» того, що повинно відкладатися (кальцієві солі кісток, мікроелементи, корисна мікрофлора кишечника).

Відомий лікар, доктор медицини А. Залманов свого часу писав: при всіх хворобах суглобів спостерігається застій крові в капілярній мережі. Без такого застою не існує ні артрозу, ні артриту, ні деформації суглобів, ні м’язової атрофії.

Отже, основою нашого клітинного метаболізму є повноцінна робота кровоносної системи, а саме найтоншої її частини – капілярів. Саме явище «старіння», їх раннього склерозування призводить до того, що наші суглоби починають «голодувати» і самоотруюватися продуктами своєї життєдіяльності. Оскільки своїх сусідів ні суглоб, ні суглобовий хрящ не мають, їхнє харчування здійснюється через капіляри в прилеглих до суглоба м’язах. Порушення «режиму харчування» суглоба призводить до зменшення кількості суглобової рідини («висиханню»), дистрофічних змін структури хряща і кісток, запалень і набряків навколишніх тканин і, як наслідок, болі та обмеження руху в певній галузі.

Такий погляд на причини виникнення захворювань суглобів прекрасно пояснює, чому неможливо вилікувати суглоб за допомогою одних лише уколів і пігулок. Подумайте самі: як препарат може надійти в хворий суглоб, якщо порушений шлях його доставки? Зі сказаного вище випливає: щоб почався процес одужання, необхідно зміцнити капіляри, збільшити їх еластичність, що в свою чергу попередить їх склерозування. Внаслідок чого покращиться кровопостачання і відновиться харчування суглоба. Висновок: щоб полагодити суглоби потрібно нормалізувати функцію кровопостачання на рівні клітини. Такою є спрощена формула лікування. Процес відновлення рухливості суглобів залежить від стадії захворювання і методів лікування. Питання в швидкості і активності процесу.

Препарат, винайдений болгарським цілителем Дімітром Кристевим, був створений саме для таких цілей.

Рослинний тонік для тіла, що носить назву «Дикрасин», маючи абсолютно натуральний склад, є засобом відновлення, який «перезапускає» організм на клітинному рівні. Компоненти «Дикрасина» проникають глибоко в тканини і впливають безпосередньо на причину захворювання – сприяють захисту хрящової тканини від руйнування.

«Дикрасин» – це водно-кислотний настій лікарських трав, багатих флавоноідами, дубильними речовинами і ефірними маслами. Флавоноїди, які входять до складу «Дикрасина», пригнічують ферменти, що руйнують гіалуронову кислоту, яка є основним компонентом хряща і синовіальної рідини, кількість і якість якої залежить від роботи м’язів і стану капілярів. Флавоноіди зміцнюють стінки капілярів і судин, покращують їх тонус і еластичність, перешкоджають їх склеротичному ураженню. Ефірні масла мають місцеву подразнюючу і ревульсуючу шкіру дію. Дубильні речовини надають знеболюючу, протизапальну і бактерицидну дію. Такий комплексний і різнобічний підхід дозволяє придушити захворювання не лише в конкретному місці, а й в організмі в цілому – забути про біль в спині і суглобах, а найнаполегливіші зможуть допомогти собі навіть у запущених випадках.

Засіб показано при артриті, артрозі різної локалізації, остеохондрозі, ішіасі, радикуліті, міжхребцевих грижах, подагрі, виразковій хворобі шлунку. Крім того, «Дикрасин» можна використовувати при болях, оніміння кінцівок, м’язових затисках і надривах, набряках, ударах і інших травмах. Також ми рекомендуємо «Дикрасин» в профілактичних цілях, щоб попередити руйнування суглобів. Єдина умова для отримання позитивного результату – наполегливість і працьовитість.

«Дикрасин» використовується протягом 18 днів за певною схемою.

У перший день втирається півфлакона «Дикрасина» в усе тіло, крім пахових впадин. Тобто обробляється кожен пальчик на стопі, стопа, підошва, гомілковостопний суглоб, литковий м’яз. Далі – колінний і тазостегновий суглоби. Потім – кожен пальчик на кисті, кисть, променезап’ястковий і плечовий суглоби. Потім шийний відділ хребта, трапецієподібний м’яз (так звана коміркова зона), плечові суглоби. Далі обробляється грудний відділ хребта, м’язи спини і поперековий відділ, живіт і грудна клітина.

«Дикрасин» слід втирати легкими масажними рухами, виключаючи механічний тиск руки на шкіру. Тобто не натирати, а втирати, щоб не пошкодити механічно шкірний покрив. Гіпертонікам необхідно втирати препарат в хребет зверху вниз.

На наступний день проводиться масаж всього тіла в тій же послідовності, але без «Дикрасина».

Третій день – час відпочинку та будь-яких водних процедур. Це може бути душ, ванна, сауна, басейн – що вам більше подобається.

Далі цей цикл повторюється 6 разів – всього курс становить 18 днів, і на нього необхідно три флакона «Дикрасина». Якщо є можливість, бажано щоб курс лікування проводив масажист. Проте це не обов’язково.

«Дикрасин» можна втирати не в усе тіло, а локально в проблемні місця. Якщо у вас терпнуть пальці, болять лікті, плечі, не піднімається рука, то в цьому випадку «Дикрасин» втирається в пальці на кисті, далі в кисть, ліктьовий і плечові суглоби, шийний відділ хребта (зверху вниз) і далі – в «комірцеву зону».

Якщо болі в попереку, тягне ногу і «стріляє» в поперек, болять колінні і тазостегнові суглоби, то причина в поперековому відділі хребта. Тоді «Дикрасин» спочатку втирається в кожен палець на стопі, потім – в стопи, коліна, стегна, тазостегнові суглоби і в поперековий відділ.

Використовувати препарат необхідно один раз на добу щодня або через день при чутливій шкірі, поки не використаєте три флакона (приблизно 18-25 днів).

Не терпіть біль! Чим раніше почнете втирати «Дикрасин», тим ефективніше він буде діяти.

Якщо Дикрасин втирати на початкових стадіях, то досить провести один курс з 3-х флаконів для досягнення мети. Якщо хвороба дуже запущена, то вам може знадобитися і 3-4 курси з перервами 1-2 тижні для досягнення позитивного результату.

Наше тіло має унікальну здатність до регенерації. Подивіться, як швидко гоїться поріз на вашій шкірі, так само може відновлюватися будь-яка тканина і всередині організму. Питання в швидкості і активності процесу: один орган відновлюється сам, а іншому потрібно допомогти. Терпіти роками біль не потрібно! Чим раніше ви звернетеся до лікаря, чим раніше встановите причину болі – тим легше і швидше «Дикрасин» зможе допомогти вам впоратися з вашими проблемами.

Лікування суглобів має бути безпечним для інших систем організму, адже медикамент проходячи через шлунково-кишковий тракт, нейтралізується в печінці і виводиться з організму за допомогою посиленої роботи видільної системи. Тому деякі препарати протипоказані при таких недугах як захворювання печінки і нирок, системи кровообігу. «Дикрасин» до цієї групи не належить. Це препарат для зовнішнього застосування, він дбайливо впливає на вогнище запалення, не завдаючи шкоди іншим структурам організму.

Нанесення «Дикрасина» на хвору ділянку, активує окислювально-відновні процеси, які приносять користь вашому кровотоку. Таким чином в більшості випадків починають відновлюватися функції суглобів і хребта, стимулюються відновні процеси, підвищується тонус, працездатність і омолоджується весь організм. Одним з головних переваг «Дикрасина» є те, що він не впливає на артеріальний тиск, шлунково-кишковий тракт, нирки, печінку, що дозволяє використовувати його людям з «букетом» захворювань.

Єдиний випадок, коли Дикрасин буде безсилий – це остеоартроз кульшового суглоба 3-4 ступеня, дегенеративні та дистрофічні ураження хребта з дестабілізуючим характером в структурах хребта.

ШАНОВНІ ЧИТАЧІ! Самолікування може зашкодити вашому здоров’ю!