Поточний № 4 (1431)

24.04.2024

Шановні читачі! Ми потребуємо вашої підтримки!

Dear readers! We need your support!

Не пробачимо ніколи!


27.10.2022

Російська ракетна атака забрала життя 25-річної вагітної Інни

У Дніпрі під час ракетної атаки загинуло двоє людей, зокрема вагітна 25-річна Інна Оданець. Друга жертва – оператор автомийки. Трагедія сталась ввечері 25 жовтня близько 21:30, повідомив начальник Дніпропетровської обласної військової адміністрації Валентин Резніченко.
«Російський удар по Дніпру забрав життя молодої жінки, яка була при надії… Недолюдки. Таке не пробачають», – написав він.
Уламки збитої ракети влучили в АЗС, де перебувала Інна з чоловіком Максимом. Інформацію підтвердив начальник оперативно-координаційного центру ГУ ДСНС у Дніпропетровській області Олег Кушнірук:
«Вони в цей момент заправили автомобіль і вже виїжджали з місця. Автомобіль знаходився в декількох метрах від самої АЗС», – сказав Кушнірук.
Інна знаходилася на пасажирському сидінні легковика «Таврія», який згорів вщент. Інна загинула. Максим вижив, але перебуває у важкому стані у реанімації, йому потрібна допомога. В Інни залишились мама, бабуся та сестра.
Обстріл Дніпра прокоментував Президент Володимир Зеленський: «Кожного дня ми боремося з терористами. Які вбивають мирних людей, обстрілюють міста, руйнують життя і долі українців.
Сьогодні відбувся черговий ракетний удар. Внаслідок нього у Дніпрі загинули двоє людей. Серед них – вагітна жінка. Трьох постраждалих госпіталізовано. Не пробачимо ніколи. Відплата буде справедливою і неминучою», – написав Зеленський у фейсбуці.