Поточний № 4 (1431)

19.04.2024

Шановні читачі! Ми потребуємо вашої підтримки!

Dear readers! We need your support!

Нерентабельні…пенсіонери, або Новорічних вам подарунків!


04.11.2010

Шановні читачі! Виявляється, що сила звички сильніша, аніж наше бажання. Хоча редакція цього разу не оголошувала конкурс на новорічні подарунки серед своїх передплатників, до нас уже надійшло п‘ять листів, у яких наші вірні читачі мріють отримати у наступному році не що інше, як телевізор.
- До нашого села не ходить автобус, - пише Марія Жулай
з Харківщини. - Перед виборами звертались до кандидатів, а ті пояснювали нам, що маршрут нерентабельний. То й подумалось, що, можливо, і ми, пенсіонери-колгоспники, нерентабельні для нашої держави. Адже, з нас ніякої користі. Сидимо, щось робимо, або не робимо, ждемо пенсії як манни небесної. Ну, яка з нас рентабельність!
Так ось, автобус не ходить, радіо не працює, телевізор - чорно-білий “Фотон” давно зламався. Тож просимо, шановні наші “Новини”, порадувати нас, старих і немічних, хоч чимось, а точніше, хоча б надією отримати телевізор.
Любі наші читачі! Ми все розуміємо. І хоча на 2011 рік ми залишили передплатну ціну на рівні 2010-го, мусимо говорити, що тільки за період передвиборчої кампанії, яка тривала менше місяця, ціна на газетний папір зросла на 50 відсотків. Проте ми робимо все, аби наші читачі змогли читати “Сільські новини” і наступного року без додаткових витрат. Більше того, врахувавши усі ваші побажання, редакція віднайшла можливість організувати новорічні подарунки. Серед них - телевізор та мобільні телефони.
До участі у цій акції допускаються ті, хто оформив річну передплату. Відтак, чекаємо від вас листів з позначкою “Новорічний подарунок”. До 30 грудня ц.р. надішліть на адресу редакції копію передплатної квитанції на 12 місяців, вкажіть свою точну адресу, повне ім‘я,
контактний телефон.
Визначення власників новорічних подарунків відбудеться
11 січня 2011 року.