Поточний № 4 (1431)

16.04.2024

Шановні читачі! Ми потребуємо вашої підтримки!

Dear readers! We need your support!

Нові банківські реквізити сплати за електроенергію


09.09.2022

Постачальник YASNO (ТОВ «Дніпровські енергетичні послуги») з вересня прийматиме платежі за новими банківськими реквізитами «Укргазбанку». У компанії розповіли, на що слід звернути увагу споживачам.
Нові реквізити будуть вказані у платіжках за серпень, які надійдуть у вересні, а також розміщені на сайті постачальника.
Зміна реквізитів відбудеться автоматично у сервісах YASNO: Особистому кабінеті, мобільному застосунку, viber-боті та на сайті. Також реквізити будуть оновлені в інтернет-банкінгах (Приват24, ПУМБ-online та ін.), платіжних сервісах (EasyPay, Portmone, iPay тощо) та терміналах IBox. Тому, якщо клієнти сплачують рахунки через ці канали, вносити нові дані та змінювати налаштування не потрібно.
Проте, якщо клієнт при оплаті вручну вносить дані отримувача коштів (МФО, ЄДРПОУ, IBAN) або має шаблони, які були сформовані у такий спосіб раніше, потрібно змінити реквізити.  
Банківські установи проінформовані про зміни при прийомі платежів за електроенергію. Однак, сплачуючи у відділеннях банків чи «Укрпошти», варто нагадати, щоб оператор зазначив нові дані, обов’язково зберегти чек та впевнитись у правильності реквізитів. 
«Після 1 вересня клієнтам слід бути уважними та перевіряти, аби оплата за електроенергію була за реквізитами «Укргазбанку», а не «Ощадбанку». Ми потурбувалися, щоб зміни відбулися комфортно для клієнтів та не потребували додаткових дій з їхньої сторони. Аби оплата пройшла вдало та гарантовано без помилок, рекомендуємо користуватися онлайн-сервісами YASNO», – сказав директор YASNO у Дніпропетровській області Юрій Федько.