Поточний № 4 (1431)

29.03.2024

Шановні читачі! Ми потребуємо вашої підтримки!

Dear readers! We need your support!

Нова родина


08.07.2020

«Невже не знайдеться нікого?». Стаття про мого самотнього сусіда, який виховує чотирьох малолітніх доньок, була вміщена у «Сільських новинах» 4 червня ц.р. Нагадаю, що шість років тому у нього при пологах померла дружина. Доньку назвали на честь матері, яку вона ніколи не бачила.
Після публікації статті на мій телефон, який я залишила в редакції, зателефонували шестеро жінок, які були згодні створити родину з моїм сусідом. А з серйозними намірами виявилася лише пані Надія з міста Мирнограда Донецької області, у якої самої троє дівчаток. Через тиждень вона приїхала до мене, а згодом я запросила у гості свого сусіда. Виявилося, що у них багато спільного – хоча він механізатор, а вона – вихователька дитячого садочка, обидва захоплюються органічним землеробством, теплицями, садом. Вже за тиждень пані Надія була у мого сусіда зі своїми діточками. Відтак тепер у новій родині – семеро доньок.
На День Покрови, День козацтва і захисника України наші молодята поберуться – до цього часу основні сільгоспроботи, на яких задіяний глава сімейства, завершаться. Гучного застілля, звичайно, не буде. Але мене, як сваху, обов’язково запросять на торжество.
Дякую всім, хто відгукнувся на моє звернення.
Поліна Петрівна, пенсіонерка.
Дніпропетровська область.