Поточний № 4 (1431)

28.03.2024

Шановні читачі! Ми потребуємо вашої підтримки!

Dear readers! We need your support!

Олександр Вілкул: “У Павлограда велике майбутнє”


22.09.2010

Жителів міста привітали мер Павлограда Володимир Куклін і губернатор Дніпропетровської області Олександр Вілкул.Святкування 126-ої річниці Павлограда цього року почалося урочистими заходами ще 11 вересня. Але головним святковим днем стало 18 вересня. У цей день 67 років тому радянськими військами був звільнений Павлоград від німецько-фашистських загарбників. І за традицією свято розпочалося з урочистої церемонії покладання квітів на Алеї Слави. А потім жителів міста привітали мер Павлограда Володимир Куклін і губернатор Дніпропетровської області Олександр Вілкул.
- Сьогодні промислові підприємства Павлограда посідають важливе місце не лише в інфраструктурі Дніпропетровщини, але й у всій Україні, - підкреслив у своєму вітальному виступі губернатор Олександр Вілкул. - Радує, що в Павлограді злагоджено співпрацюють мер міста і керівники всіх промислових підприємств. Результатом цього є своєчасна виплата заробітної плати та її зростання, соціальне партнерство і розвиток соціального інвестування. Місто живе і працює, у нього велике майбутнє і ми допоможемо його мешканцям вирішити головні проблеми фінансовими ресурсами з обласного та центрального бюджетів. Я впевнений, ми як одна команда збудуємо новий Павлоград, нову Дніпропетровщину, регіон, гідний прекрасних жителів нашої області.
Після вшанування видатних мешканців міста та підбиття підсумків конкурсу “Гордість міста” губернатор привітав медиків Павлограда зі святом на урочистому відкритті “Клініки дружньої до молоді” на базі міської лікарні № 1 та працівників ПЗТО - на урочистому відкритті ТОВ “ТСА-СТІЛ-ГРУП”.
А в цей час на Соборній площі, у Дитячому парку, сквері ім. Горького розпочалася велика святкова програма. Одні дивились концерти творчих колективів міста, інші смакували українською закускою на оригінальному Фестивалі сала, треті - захоплювалися творчістю майстрів народної творчості на ярмарку “Павлоград збирає друзів”. Багато молоді зібралося на площі ГКДЦ “МИР”, де проходив конкурс “Павлоградська красуня-2010”. Найвитриваліші павлоградці встигли побувати майже на всіх заходах, дочекалися святкового феєрверку і пішли додому трохи втомлені, але задоволені тим, що свята міста в Павлограді стають щороку все цікавішими.

Володимир НІКОЛАЄНКО.
Дніпропетровська область.