Поточний № 4 (1431)

24.04.2024

Шановні читачі! Ми потребуємо вашої підтримки!

Dear readers! We need your support!

Подарунки для друзів


12.01.2011

Тим, хто не вірить в удачу, вона вкрай рідко посміхається. Коли ж сподіватися, що поталанить саме вам, шанси впіймати фортуну суттєво зростають. У цьому переконалися учасники традиційного розіграшу новорічних призів від «Сільських новин», який відбувся 11 січня в редакції газети.

БАЖАЮЧИХ отримати головний подарунок від улюбленого видання - кольоровий телевізор - виявилося чимало. Окрім квитанцій про річну передплату, читачі, як правило, вкладали до конвертів листи з побажанням виграти саме цей приз. Пощастило ж цього разу жительці села Чаплинка Петриківського району Дніпропетровської області М. Я. Сатишевій. Конверт з іменем переможця обрала з-поміж інших передплатниця «Сільських новин» Раїса Дмитрівна Гладких з міста Верхівцеве Верхньодніпровського району Дніпропетровщини.
Різдвяним дивом можна назвати те, що другий подарунок від «Сільських новин» - мобільний телефон - з легкої руки завідувача рекламного відділу газети Володимира Васіна дістався саме вірним передплатникам видання - родині Раїси та Олексія Гладких. «У моїх онуків вже по два мобільника, а в мене досі не було, - раділа подарункові наша читачка. - Тепер усім сусідам підкажу, щоб «Сільські новини» передплачували, бо тут і цікаві статті почитати можна, і ще й подарунок від редакції отримати». До слова, 1 січня Раїса Дмитрівна відсвяткувала свій 70-річний ювілей. Колектив «Сільських новин» щиро вітає ювілярку та бажає їй отримувати від життя якомога більше приємних сюрпризів!
Власницею другого мобільного телефону стала Заслужений економіст України, наша читачка Любов Григорівна Коваленко з с. Дружба Криничанського району Дніпропетровської області. «Вашу газету передплачую вже більше 10 років, - написала у листі Любов Григорівна. - Хотілося б читати побільше історій зі щасливим кінцем, вірші про кохання, рідну хату, матусю. Щоб була в газеті сторінка для жінок «Селяночка» або «Берізка». Тепер такий час, коли селян, та й саме село викреслюють з карти України. Бізнес-леді, бізнес-вумен, ніби більше й людей немає… А які чудові й талановиті хлопці та дівчата живуть у наших селах! Ось таких треба підтримувати».
Важко не погодитися зі словами нашої дописувачки. Саме тому ми звертаємося до вас, любі наші читачі: пишіть до редакції про свої проблеми й радощі, розповідайте про цікавих людей, підказуйте нам актуальні для вас теми. Нехай міцніє зв’язок між газетою та читачами. Аби спільними силами ми працювали для відродження українського села.
Юлія ДУЛАНОВА. На знімку: Р. Гладких та В. Васін.