Поточний № 4 (1431)

24.04.2024

Шановні читачі! Ми потребуємо вашої підтримки!

Dear readers! We need your support!

Резніченко оголосив війну корупції в облавтодорі


31.07.2015

Причини незадовільного стану доріг у Дніпропетровській області були встановлені під час перевірки, яку ініціював керівник регіону Валентин Резніченко. Сектор з питань запобігання та виявлення корупції при ОДА перевірив ДП «Дніпропетровський облавтодор» та виявив значні порушення в його діяльності. Зібрані факти передані для подальшого розслідування правоохоронним органам.
«Зібрані факти – серйозні підстави змінити керівництво обласного автодору. Багато років у дороги «закопуються» гроші без видимого результату. Наша область за темпами дорожніх робіт та якістю ямкового ремонту знаходиться на 18 місці в Україні. Вважаю це ганьбою для Дніпропетровського облавтодору та його директора пана Костюченка», - заявив Валентин Резніченко.
Очільник регіону зазначив, що на адресу обласної адміністрації надходять масові скарги на страхітливу якість доріг.
«У нас немає недоторканних. Жоден чиновник чи група зацікавлених осіб не може розраховувати на те, що приватизували свою «хлібну» посаду назавжди. Час «відкатів» і «розпилів» минув. До тих, хто й досі цього не зрозумів, ми готові застосувати широкий комплекс «виховних» заходів, аж до кримінальної відповідальності», - роз’яснив свою позицію голова ОДА.
За словами Валентина Резніченка, ямковий ремонт автомобільних доріг традиційно вважається однією з найбільш корупційних сфер в Україні. Від цих «традицій минулого» область буде позбавлятися. «Ми закладемо нову традицію - дороги в області будуть еталоном для всієї України. Якщо для цього необхідно посадити кількох корупціонерів, ми це зробимо», - зазначив керівник регіону.