Поточний № 4 (1431)

20.04.2024

Шановні читачі! Ми потребуємо вашої підтримки!

Dear readers! We need your support!

Роботи ще багато!


08.11.2018

Сам родом із  козацького села Спаське Новомосковського району Іван Порфирович Руденко не раз переконувався, що хтось веде його цим непростим життям і оберігає. У молодості служив на флоті на Далекому Сході Росії, де познайомився зі своєю майбутньою дружиною. Працював столяром, пасічником, разом з Валентиною Іванівною збудували у Підгородному будинок, зростили синів, які стали їхньою гордістю. І старший – всесвітньо відомий канатоходець Володимир, і менший – Іван, який став фермером і надійною опорою для уже стареньких своїх батьків.
У Дніпровському районі, де він тривалий час був головним зоотехніком з бджільництва, його і зараз добре пам’ятають – завжди усміхнений, у доброму настрої. Таким він є і сьогодні, хоча життя вносить свої корективи. Зовсім нещодавно Порфирович занедужав, довелося навіть швидку викликати. Лікарі відвезли його у лікарню – тиск 220 на 120! Трохи відлежався у лікарні швидкої допомоги у Дніпрі і повернувся до своєї рідної домівки, де його чекала дружина Валентина Іванівна.
«Трохи придавило мене, – зізнався Іван Порфирович. – Але здаватися не буду, роботи ще багато, ніколи хворіти».
Учора давньому прихильнику «Сільських новин» Івану Порфировичу Руденку виповнилося 80. Зійшлися на ювілей найрідніші. І всі, як один, бажали йому міцного здоров’я і довгих років життя. А ми ще зичимо шановному ювіляру, щоб його ніколи не полишав оптимізм і віра в те, що прийде час, коли Україна стане багатою і заможною, а люди – щасливими.
Многії Вам літа, 
Іване Порфировичу!
Зі щирою повагою колектив  «Сільських новин».
На знімку: подружжя Руденків - Іван Порфирович та Валентина Іванівна.