Поточний № 4 (1431)

19.04.2024

Шановні читачі! Ми потребуємо вашої підтримки!

Dear readers! We need your support!

Січеславський тракторний завод: ТЕХНІКА, СЕРВІС, ГАРАНТІЯ


11.08.2020

Четвертий рік на виробничих потужностях ТОВ «Січеславський тракторний завод» продовжується випуск стандартизованої  та сертифікованої техніки українського виробництва. Інженери підприємства розробили власну конструкцію кабіни, інших вузлів та агрегатів, що дозволило значно знизити собівартість техніки. Ціна компактного 125-сильного трактора «Січеслав-1254» – 850 000 гривень, 160-сильний «Січеслав-1604» обійдеться у 1 080 000 гривень, тоді як закордонні аналоги такого ж класу –  значно дорожчі. До того ж діє програма з часткової компенсації вартості сільгосптехніки та обладнання вітчизняного виробництва від 25% до 40% їх вартості. 
Понад 30 тракторів «Січеслав» успішно пройшли випробування на полях Апостолівського та Криничанського відділень ПВФ «Агроцентр» та АВ ТОВ «Агроцентр-К» у П’ятихатському районі. Вся техніка відпрацювала без поломок з економічно стабільними показниками.
На сьогодні лінійка нашої техніки розширилася і вже нараховує 6 моделей – 110-ти, 125-ти, 160-ти, 320-ти, 375-ти, 420-ти сильні трактори. Нові модифікації створені після узагальнення попиту та вимог споживачів, які хочуть мати відповідний енергозасіб для всіх тягопривідних агрегатів, що буде задіяний на різних технологічних операціях вирощування сільськогосподарської продукції, а також для обслуговування тваринницької галузі.
Ми розробили трактори з поліпшеними характеристиками, що дають суттєву економію, є досить потужними і конкурентноспроможними за ціною. Згідно з урядовою програмою, яка у 2020 році знову стала діяти, сільгоспвиробникам надається часткове відшкодування 25% вартості придбаної сільськогосподарської техніки вітчизняного виробництва: за рахунок державного бюджету. Крім того, фермерам додатково відшкодовується ще 15%, що загалом становить 40% вартості.
Але державна підтримка – лише один із комплексних заходів, які надають перевагу при купівлі вітчизняної техніки.
Ми позиціонуємо свої трактори як альтернативу МТЗ середнього класу з іноземними аналогами, які мають досить розвинену і складну конструкцію, що потребує гарантованого сервісного обслуговування. Наші ж трактори досить прості в експлуатації та обслуговуванні, мають мінімум електроніки і можуть обслуговуватись механізаторами самостійно. Водночас завод надає повну гарантійну підтримку.
Ми також надаємо гарантійні зобов’язання – 500 мотогодин на весь трактор та 1500 – на основні вузли та агрегати. Ми маємо сервісну службу, яка за будь-яких умов виїздить до своїх клієнтів і усуває поломки та проводить діагностику. Оскільки ми завод-виробник, маємо всі деталі, які за необхідності встановлюємо замість відпрацьованих. Скажу більше – разом з трактором ми надаємо комплект запчастин першої необхідності – фільтри, шланги для кондиціонера, запасне скло.
Беззаперечною перевагою «Січеславів» є суттєва економія дизпалива, оскільки наші трактори мають акцент на використанні найбільшого крутного моменту. Крім того, що є дуже важливим,  нами створено комфортні умови праці мехінізатора – панорамна кабіна, кондиціонер, опалювач. 
Саме такі переваги варто розглядати перед тим, як приймати рішення про купівлю тракторів «Січеслав».
Зараз у виробництві – трактори «Січеслав-1604», потужністю 160 кінських сил. Це оновлена модель, яка буде використовуватись як середній клас трактора. Він стане альтернативою для Т-150-К, який має широкі шини і не може зайти у міжряддя для обробітку просапних культур. Наш «Січеслав-1604» зможе виконувати міжрядний обробіток ґрунту.
Під час проведення польових робіт ми запрошуємо усіх бажаючих на тест-драйви, аби  аграрії самі переконалися у можливостях наших  сучасних тракторів. 
Географія поширення «Січеслава» уже сягнула західних кордонів України – наша техніка успішно працює на ланах ФГ «Пакши-2» у селі Мала Добронь  на Закарпатті.
Зауважу,  що наші «Січеслави» дають реальну можливість економити на витратах дизельного пального і при цьому забезпечують виконання всіх виробничих завдань. Висновок такий: можна придбати потужний імпортний трактор, підтримавши економіку іншої країни. А можна купити наш «Січеслав», підтримавши українського виробника і заощадивши при цьому значні кошти.
Олександр ГАПОНЕНКО,
інженер-технолог ТОВ «Січеславський тракторний завод».
 
На знімку: цей красунчик «Січеслав-1604» стане незамінним помічником і в невеликому фермерському господарстві і в крупному агроформуванні. Трактор оснащений  двигуном WEICHAI WP6T160E201 з турбіною та інтеркулером.  Має робочий об’єм 7125 куб. см та потужність 160 к.с. Максимальний крутний момент при 1500 об/хв. – 665 Н•м. Питома витрата палива становить 195 ± 3 % г/кВт. год. Число передач: 16 – переднього ходу, 8 – заднього ходу. Максимальна підіймальна сила заднього навісного пристрою – 4500 кг.
 
РЕКЛАМА
ТРАКТОРИ «СІЧЕСЛАВ» МОДЕЛЕЙ 1104, 1254, 1604, 3204, 3754, 4204.
СИСТЕМИ КРАПЕЛЬНОГО ЗРОШЕННЯ під кукурудзу, сою, соняшник.
Олександр (097) 104 07 29, інженер.
Людмила (067) 562 28 78, менеджер.
Е-mail: tractor-sicheslav@ukr.net

 

Всього - 1


Олександр 12.04.2022

Яка актуальна ціна на 125 к.с., чи є зараз на них держкомпенсація, чи є трактори в наявності і де можна подивитись? Дякую! Слава Україні!