Поточний № 4 (1431)

18.04.2024

Шановні читачі! Ми потребуємо вашої підтримки!

Dear readers! We need your support!

Що потрібно знати вкладникам, щоб пройти реєстрацію в Ощадбанку


23.08.2012

З першого вересня цього року в Ощадбанку розпочинається реєстрація тих вкладників, дані про яких не були внесені до “Реєстру вкладників заощаджень громадян”, а також актуалізація тих вкладників, дані про яких внесені до «Реєстру вкладників заощаджень громадян» та які отримали у 2008 році компенсацію в повному обсязі. Щоб здійснити реєстрацію, вкладникам потрібно:
Перший етап - дізнатися про час та дату реєстрації своїх даних. Це можливо здійснити такими шляхами:

- зателефонувати на «гарячу телефонну лінію» за номером 0 800 212 000 (безкоштовно зі стаціонарних телефонів по Україні) або (044) 364 21 21 (за тарифами Укртелекому) та дочекатися з`єднання з оператором. Лінія працює з 9:00 до 18:00 без вихідних.
- заповнити спеціальну форму в розділі «Інформація для вкладників Сбербанку колишнього СРСР» на сайті Ощадбанку www.oschadnybank.com.
Другий етап – відвідати установу банку з метою реєстрації у призначений день і час. При собі необхідно мати такі документи:
- паспорт громадянина України або документ, що його замінює, чи паспорт громадянина України для виїзду за кордон та копії відповідних сторінок паспорта;
- довідку про присвоєння ідентифікаційного номера та її копію;
- ощадну(і) книжку(и) за компенсаційним(и) рахунком(ками), а за їх відсутності – ощадну(і) книжку(и) за вкладами Сбербанку колишнього СРСР.
Після реєстрації вкладника буде запрошено до установи Ощадбанку для отримання Національної картки, на яку в разі прийняття відповідних рішень Кабінету Міністрів України в майбутньому буде зараховано компенсацію, повідомляє прес-служба Ощадбанку.