Поточний № 4 (1431)

29.03.2024

Шановні читачі! Ми потребуємо вашої підтримки!

Dear readers! We need your support!

Що зірки нам пророкують у червні


09.06.2022

Початок місяця тривожний, оскільки Марс у напруженості з Чорним Місяцем, що дає загострення військових конфліктів. Також аспект порушує кармічні теми, проблеми держав, питання безпеки окремих регіонів та країн. 
10-12 червня гармонійний аспект Меркурія і ретроградного Плутона, планети перебувають у земних знаках, тому очікується досягнення реальних, видимих результатів на різних рівнях. Сприятливі дні для бізнесу, вирішення майнових та фінансових питань. Вдалий час для пошуку роботи і приймання нових співробітників.
13 червня о 18:27 Меркурій входить у знак Близнюків. До кінця місяця присутня атмосфера легкості, рухливості (наскільки це можливо в умовах, що склалися, через військову агресію Росії щодо України). Проте, у людей виникає бажання зустрічатися, спілкуватися, обмінюватись інформацією. Це час пошуку контактів та нових знайомств. На зовнішньому рівні надходить значно більше правдивої інформації щодо ситуації у сфері економіки, з урахуванням військової та політичної складової.
14 червня о 14:51 .Повня у Стрільці створює позитивне емо-ційне тло. Ця Повня вплине на всіх у глобальних масштабах, може підштовхнути багато країн до формування нової світової системи безпеки. На тлі довгострокового транзиту Чорного Місяця за знаком Рак, який характеризує народи та народності, Батьківщину, дім, сім’ю Повня в Стрільці допомагає зберегти традиції, захистити і зміцнити свою націю, культуру та самобутність. Може надихнути лідерів деяких держав  до створення нових регіональних союзів.
21 червня о 12:14 Сонце входить на знак зодіаку Рак і настає Літнє Сонцестояння. Третя декада червня буде насичена подіями, від цього періоду всі зрозуміють, що потрібний новий світовий лад. Будуть зроблені перші кроки у цьому напрямку. Багато країн об’єднаються проти світового зла.
23 червня Венера входить у знак Близнят о 03:34, починається період легкої адаптації за нових умов. Люди відкриті, налаштовані на позитив. Все, що пов’язано з освітою, поїздками вдається якнайкраще. Свідомість прояснюється, хибна інформація більше не сприймається, а це забезпечить проблеми у сфері пропагандистської діяльності.
29 червня о 05:52 Молодий місяць у знаку Рак у поєднанні з кармічною негативною точкою – Чорним Місяцем. Наприкінці місяця емоційне життя дуже нестабільне, з’являються нав’язливі страхи та фобії, неприємні передчуття. Проте, всі тяжкі психологічні стани зникнуть за кілька днів. У жодному разі не фіксуйтеся на негативі!