Поточний № 4 (1431)

25.04.2024

Шановні читачі! Ми потребуємо вашої підтримки!

Dear readers! We need your support!

Спасибі за свято, «Золоте перевесло»!


29.12.2010

Ці прекрасні жінки з мальовничого петриківського краю вже знайомі читачам «Сільських новин». Четвертого березня ц.р. у статті «Є такі дівчата в Петриківці» ми розповідали про творчий шлях цього самобутнього хорового колективу.
А 8 грудня «Золоте перевесло» вже втретє було запрошене популярною телепередачею «Фольк-мюзік» до Києва. За майстерне виконання української народної пісні «Їдуть дівки на базар» його солісткам вручений Диплом передачі. І вже як лауреат передачі ансамбль взяв участь у Новорічному вогнику.
Редакція «Сільських новин» вітає славних берегинь землі петриківської із всеукраїнською перемогою і зичить і в Новому році бути не вершині Олімпу української пісні! Тож ви, шановні читачі, маєте змогу побачити й почути чарівних петриківських соловейків у Новорічному вогнику на УТ-1 з 3-ої до 6-ої ранку або ввечері, 1 січня, о 21.30. Обов‘язково подивіться – це свято української пісні варте уваги!

Григорій ДАВИДЕНКО.
На знімку: солістки «Золотого перевесла» на Новорічному вогнику (зліва направо), перший ряд - Людмила Наумова, Євгенія Кісіль, Любов Пікуш; другий ряд - музичний керівник Ірина Тезик, Любов Кравець, Раїса Бородай. Будьмо, дівчата!