Поточний № 4 (1431)

28.03.2024

Шановні читачі! Ми потребуємо вашої підтримки!

Dear readers! We need your support!

Та більш за все у нелегкій цій праці таланту очі розкривать люблю дитячі


01.10.2015

29 вересня напередодні Дня вчителя особисто привітав з професійним святом 24-х кращих педагогів Придніпров’я голова Дніпропетровської ОДА В. Резніченко. В урочистій обстановці, за традицією, їм було вручено дипломи і щорічну педагогічну премію за високі досягнення у педагогічній діяльності, перемоги у фахових конкурсах, призові місця учнів на Всеукраїнських і міжнародних олімпіадах і високі результати ЗНО.

Директор ліцею нових інформаційних технологій м. Дніпродзержинська, відмінник освіти, заслужений вчитель України Людмила Сбоєва, яка близько 30 років очолює заклад, відзначила, що отримана премія – заслуга всього потужного творчого колективу ліцею, який живе і працює під гаслом: «Спочатку любити, а потім виховувати, навчати, оздоровлювати». Цьогоріч випускники ліцею отримали чи не найкращі результати із зовнішнього незалежного оцінювання.

Вперше була відзначена премією вчитель математики Широківської середньої загальноосвітньої школи, відмінник освіти України Світлана Швець. Фанатично віддана своєму предмету, вона уже 36 років пробуджує цікавість до світу математики все нові і нові покоління своїх учнів, які стають призерами олімпіад і отримують високі бали із ЗНО.

За творчий підхід і самовіддану вчительську працю впродовж довгих років дипломом і премією нагороджено вчителя української мови і літератури Партизанської середньої школи Дніпропетровського району Невеселу Надію Григорівну. Її учні прекрасно грають у виставах, пишуть чудові твори і віршують, знімають фільми, беруть активну участь у роботі МАН.

Цього дня отримали винагороду ще два десятки найдосвідченіших і найуспішніших педагогів Дніпропетровщини.

Хай щастить Вам, наші невтомні сіячі доброго і вічного, нехай ніколи не вичерпується енергія світла і добра у ваших мудрих очах і словах!

Яна ОЛЕКСЮК.