Поточний № 4 (1431)

28.03.2024

Шановні читачі! Ми потребуємо вашої підтримки!

Dear readers! We need your support!

Турнір «Патріот» - приклад сили волі та витримки


16.10.2019

Українці надзвичайно талановита та спортивна нація. Кожного року на спортивному горизонті з’являються все нові зірочки, які завдяки своїм старанням та впертій боротьбі за перемогу розгоряються яскравим світлом. Кожного року проходять безліч змагань та турнірів, в яких можна заявити про себе та свій край. Нещодавно в Підгородному сталася визначна спортивна подія, яка була направлена на розвиток фізичного виховання підростаючого покоління та популяризацію тхеквондо, як олімпійського виду спорту. Цей вид бойового мистецтва допомагає слабкому оволодіти впевненостю в собі, сильному розкрити внутрішній потенціал…

Завдяки регулярним змаганням, тактика спортсменів з Підгородного з кожним роком вдосконалюється. Проведені в залі години тренувань допомогли придбати блискавичну реакцію та неймовірну витривалість. Нещодавно в Підгородному пройшов турнір «Патріот», в якому брали участь 15 команд – 170 спортсменів з різних куточків України, серед яких СК «Барс» зайняв перше командне місце. Золото взяли Равшанова Маріанна (6 боїв), Равшанов Гурам, Каширін Данило, Ступак Єгор, Могильда Яша, Старишко Максим, Бережной Нікіта, Рудік Інна, Бурдюг Богдан, Ульянченко Олександр, Шевченко Михайло, Герасименко Анатолій, Мельник Єгор, Река Святослав, Погребняк Олександр, Оберняк Ростислав, Гончарук Єгор, Муха Анастасія, Муха Захар, Дрюк Дмитро, Вусик Максим, Грибачов Ілля, Кулик Артем. Срібло дісталось Сендецькій Софії, Деменку Ярославу, Островському Артуру, Чорному Владиславу, Клопикову Юрію. Бронзу вибороли Розов Назар та Чорний Всеволод.

Наполеглива боротьба, фейерверк емоцій не полишали стіни затишної зали протягом турніру. Відмінний результат підгородненських спортсменів був досягнений завдяки постійним тренуванням та підтримці тренера Богдана Будніка. Незважаючи на нелегкий час, команда з Підгородного впевнено розвивається і ще не раз покаже свою майстерність на даянгах України та світу.

Юлія РАВШАНОВА, м. Підгородне, Дніпропетровська обл.