Поточний № 4 (1431)

29.03.2024

Шановні читачі! Ми потребуємо вашої підтримки!

Dear readers! We need your support!

У роботі дрібниць не буває


13.06.2019

.Семінар-навчання керівників підприємств хлібопекарської, переробної, елеваторної промисловості та суміжних галузей Дніпропетровської області пройшов в останній день травня на базі відпочинку «Осокори».
Традиційний о цій порі захід розпочався із сумної новини – наприкінці березня не стало начальника управління нагляду в промисловості і на об’єктах підвищеної небезпеки Головного управління Держпраці  у Дніпропетровській області Володимира Маціяко.
Високий професіоналізм Володимира Васильовича,  принциповість та порядність назавжди залишаться у пам’яті кожного, хто його знав. 
Як зазначив голова Всеукраїнської профспілки працівників харчової, переробної промисловості та суміжних галузей Анатолій Білик, на виробництві дрібниць не буває. Тому такі зібрання покликані, перш за все, звернути увагу на дотримання безпеки праці на виробництві, забезпечення виконання діючого законодавства і нормативних актів з питань цивільного захисту та техногенної безпеки.
Досвідом роботи зі створення охорони праці на Просянській філії ДП «Сантрейд» поділився директор Євген Мілян. Виконавчий директор ТОВ «Хлібозавод № 10» Галина Адамчик розповіла про те, скільки зусиль докладається на підприємстві, аби на кожному виробничому підрозділі робота була безпечною.
Про дотримання законодавства про працю розповів начальник управління праці Головного управління держпраці у Дніпропетровській області Андрій Толстогузов.
Завершився семінар традиційною спартакіадою. Ось імена переможців:
Шашки - Микола Бесєда  (ПрАТ «Павлоградхліб»).
Шахи  - Володимир Пікуля (ДП «Агрофірма Приорільська»).
Настільний теніс - Дмитро Васильєв (ТОВ «Дніпровський хлібокомбінат №11»).
Більярд - Микола Щербина (ПрАТ «Хлібозавод №9»).
Доміно - Микола Бочкар (ТОВ «Агрофірма ім.Горького»), Микола Пятаченко (ТОВ «Агрофірма «Світанок»).
ДАРТС - Дмитро Тищенко (ТОВ «Дніпровський  хлібозавод №11»).
 
На знімку: ТОВ “Хлібозавод № 10” визнане кращим підприємством з охорони праці.