Поточний № 4 (1431)

25.04.2024

Шановні читачі! Ми потребуємо вашої підтримки!

Dear readers! We need your support!

В Херсонській області автомобіль із поліцейськими підірвався на міні


08.12.2022

У середу, 7 грудня, стало відомо, що в Херсонській області на каскаді ворожих мін підірвалися 8 поліцейських. Серед них – начальник Головного управління Нацполіції в Черкаській області Михайло Куратченко, який народився у Дніпрі. Про це повідомляє «Інформатор», посилаючись на публікацію голови Національної поліції України Ігоря Клименка.
Окрім Михайла Куратченка, ворожі міни забрали життя вибухотехніка Ігоря Мельника, кінолога Сергія Ненади та помічника чергового СРПП Уманського райуправління поліції Вадима Періжка. За життя ще чотирьох правоохоронців борються лікарі.
«Михайло Куратченко на Херсонщині особисто керував зведеним загоном поліції Черкащини. Ефективний управлінець, вольовий та сміливий поліцейський, який завжди слідував Присязі. Ігор Мельник, Сергій Ненада та Вадим Періжок – віддані поліцейські, вірні своїм родинам, службі та Україні», - написав Ігор Клименко. 
Михайло Куратченко народився у 1979 році в Дніпрі. Службу в органах внутрішніх справ розпочав у 2000 році з посади слідчого. В період з 2005 до 2015 років працював на різних посадах поліції Дніпропетровської області. У 2015-2020 роках Куратченко очолював слідство Дніпропетровської області. 18 лютого 2020 року Михайла Куратченка призначили на посаду керівника управління Національної поліції Черкащини.
Світла пам'ять правоохоронцям, які загинули через російську агресію та щирі співчуття їхнім родинам.