Поточний № 4 (1431)

19.04.2024

Шановні читачі! Ми потребуємо вашої підтримки!

Dear readers! We need your support!

Валентин Резніченко скоротив більше 200 чиновників ОДА


08.07.2015

У червні скорочено 203 працівники ОДА, це 20% всіх працівників Дніпропетровської обласної адміністрації. ОДА робить акцент на проектному менеджменті та правильному перерозподілі функціональних обов’язків. Про це заявив очільник регіону Валентин Резніченко.
«Ми проаналізували роботу департаментів та скоротили тих службовців, які дублювали функції, працювали не на повну, просто перекладали папери. Це неприйнятно. Представляти інтереси держави повинні ефективні менеджери, які знають свою справу, прагнуть працювати та надавати якісні послуги», - заявив Валентин Резніченко.
Конкуренція, за його словами, підвищить дисципліну службовців, спонукатиме їх до ретельного виконання обов’язків та правильного перерозподілу завдань і обсягів роботи.
«Відтепер ми робимо акцент на проектному менеджменті та правильному перерозподілі навантаження. Якщо службовець не готовий до відкритого діалогу з людьми, не може або не хоче працювати в інтересах Дніпропетровщини – він буде звільнений. Закликаю всіх зрозуміти: потрібно працювати на принципово новому рівні», - відзначив голова Дніпропетровської обласної державної адміністрації Валентин Резніченко. До скорочення в ОДА працювало 1013 службовців. Зараз - 810.